Gaming 5 apr 2018 Jelle van Es

Tweede Call of Duty WWII-uitbreiding krijgt dikke trailer

Call of Duty WWII is een absolute hit. Sinds het moment dat de game uitkam, is de vibe rondom de serie een stuk beter dan daarvoor. Dat komt voornamelijk door de setting van de game. Nadat we ons jaren hebben beklaagd over het feit dat we klaar waren met de futuristische setting, daar gaat Call of Duty WWII terug naar de basis met de Tweede Wereldoorlog als setting. De singleplayer is daarbij top en sinds de release hebben gamers wereldwijd enorm veel online gespeeld. Het enige puntje van kritiek dat we kunnen geven is dat er een tikkie weinig multiplayermaps zijn. Gelukkig hebben we via de eerste uitbreiding drie maps er bij gekregen. En volgende week krijgen we er nog drie bij. Dan verschijnt The War Machine, de tweede grote uitbreiding voor Call of Duty WWII. En daar hebben we vandaag een uitgebreide trailer van.

Call of Duty WWII-uitbreiding The War Machine

The War Machine verschijnt op 10 april. Dat is dus al volgende week dinsdag. De uitbreiding komt in eerste instantie uit op de PlayStation 4. Een maand daarna moet hij ook op de Xbox One en pc uitkomen.

Net zoals de eerste uitbreiding komt deze dlc met drie nieuwe maps voor de multiplayermodus. Het gaat daarbij om de maps Egypt, Dunkirk en V2. Ook krijgt de Warmodus een uitbreiding met Operation Husky.

En tot slot kunnen de liefhebbers van de Zombiemodus ook los gaan met nieuwe content. Bekijk de nieuwe trailer hieronder.

Wil je meer lezen over deze tweede uitbreiding en de nieuwe content, dan kun je hier terecht. Daar geven we een kleine uitleg over wat de nieuwe maps te bieden hebben. Heb je Call of Duty WWII nog niet, dan kun je hem hier scoren. En tot slot geven we in onze uitgebreide review nog aan waarom de game de moeite waard is.

Reageer op artikel:
Tweede Call of Duty WWII-uitbreiding krijgt dikke trailer
Sluiten