Netflix heeft goed nieuws voor fans van DC-serie Titans

Sinds 11 januari kunnen Netflix gebruikers genieten van Titans, de DC-serie welke voorheen enkel via DC Universe te zien was. Onlangs werd bekend dat het tweede seizoen ook op Netflix zal verschijnen.

Netflix Titans

Het lijkt erop dat DC Comics weer helemaal terug is. Niet alleen was Aquaman een groot commercieel succes, ook de serie Titans werd goed ontvangen. Alhoewel die laatste in eerste instantie alleen via DC’s eigen streamingdienst te zien was, kwamen de afleveringen in januari ook naar Netflix.

Vanwege het succes besloot DC om een tweede seizoen te plannen. Dit zal vermoedelijk in maart opgenomen worden en rond september afgerond zijn. Naast DC Universe zullen deze nieuwe afleveringen ook op Netflix verschijnen. Wanneer is echter nog niet bekend, maar men vermoedt dat de release wederom in januari zal zijn.

Mocht jij een van de fans zijn dan zal je helaas dus even moeten wachten op nieuwe afleveringen. Gelukkig kun je in de tussentijd het gehele eerste seizoen nog eens terugkijken. Lees hier onze eerste indruk van seizoen 1.

Titans

Het verhaal van Titans draait om een groep nieuwe superhelden die uit alle hoeken van het DC-unversum zijn getrokken. De groep wordt geleid door Batman’s leerling Robin, die niet meer met de held geassocieerd wil worden. Om de misdaad tegen te gaan bundelt hij zijn krachten met helden als Beast Boy, Raven en Starfire. Het personage van Robin wordt vertolkt door Brenton Thwaites en Teagan Croft speelt Raven. Ook zijn Anna Diop, Curran Walters en Ryan Potter in de serie te zien.

Reageer op artikel:
Netflix heeft goed nieuws voor fans van DC-serie Titans
Sluiten