Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Tech 13 apr 2019

Tweede seizoen actieserie Hanna aangekondigd

Het is zojuist bekend geworden dat de in maart verschenen Amazon Prime serie Hanna een nieuw seizoen zal krijgen. Vermoedelijk zal het verhaal omtrent de genetisch gemanipuleerde kinderen zich hierin verder ontwikkelen.

In maart dit jaar werd er een serie rondom de in 2011 verschenen actiethriller Hanna uitgebracht. Hierin werd het eigenzinnige verhaal niet alleen op een creatieve manier opnieuw verteld maar kreeg het ook een geheel nieuwe dimensie. Er werd namelijk ingegaan op de mysterieuze achtergrond van de hoofdpersoon, die in de film juist vaag bleef. Gezien de serie vrijwel direct een succes werd heeft men nu al een tweede seizoen aangekondigd.

Hanna Films en series

Het eerste seizoen draaide om Hanna, een jong meisje dat door haar vader getraind is als keiharde moordmachine. Dit omdat de twee uit handen van de FBI moesten blijven. Naast de noodzaak om te overleven wilde Hanna echter ook een normaal leven als tiener leiden, dat een flinke uitdaging bleek te zijn. Het resultaat van de serie was een interessante mix van keiharde actie en coming of age drama, dat vele kijkers wist te trekken.

De keuze om een nieuwe seizoen te produceren is daarom ook een logische zet. Tijdens interviews met de cast werd ook door hen aangegeven dat ze een tweede seizoen wel zagen zitten.

Ook dit keer zal het verhaal worden geschreven door David Farr, die tevens betrokken is als uitvoerend producent. Zoals het er nu naar uitziet zullen enkele van de acteurs uit het vorige seizoen terugkeren. Het is echter nog niet bekend wanneer de nieuwe afleveringen te zien zijn.

Mocht jij interesse hebben in de serie dan kun je het eerste seizoen bekijken via Prime Video, een streamingdienst van Amazon. Naast concurreren met Netflix gaat het bedrijf overigens ook de strijd aan met Apple en is er een variant op de AirPods in de maak.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Tweede seizoen actieserie Hanna aangekondigd
Sluiten