Tweede seizoen van Amazon Prime-serie The Boys bijna af

The Boys is misschien wel de leukste superheldenserie op dit moment. Fans hoeven niet lang te wachten op het tweede seizoen.

Goede superhelden-producties zijn niet alleen het eigendom van Marvel of DC Comics. Ook Amazon en Netflix timmeren aan de weg wat betreft de strijders met superkrachten. Dat blijk wel met de serie The Boys op Amazon Prime. De serie speelt zich af in een universum waar superhelden worden verhuurd door het bedrijf Vought International. Het verdient goudgeld aan het verhuren van superhelden voor bescherming. De helden worden corrupt en er komt een groep in verzet.

The Boys seizoen 2

Het eerste seizoen was een groot succes op Amazon Prime en dat heeft daarom besloten om een tweede seizoen te gaan maken. En de nieuwe reeks is bijna af als we Eric Kripke, schrijver van de serie, mogen geloven. Op Twitter meldt hij: “Er wordt me veel naar gevraagd, dus hier een update over The Boys. We zijn seizoen 2 aan het afmaken op afstand. We moeten nog werken aan wat visuele effecten en geluid, maar we zijn zo dichtbij! Releasedatum en andere coole shit wordt snel bekendgemaakt!”

Weinig last van coronacrisis

De opnames van The Boys zijn afgerond in november. Dat betekent dat de makers alleen tijdens de post-productie last hadden van de coronacrisis. In het tweede seizoen zien we veel gezichten uit het eerste seizoen terug, waaronder Karl Urban. Hij meldde eerder al dat de serie ergens midden 2020 op Amazon Prime komt. Toch wordt het tweede deel van de serie wat anders. Het wordt wat donkerder. Onder andere wit nationalisme komt naar voren.

Reageer op artikel:
Tweede seizoen van Amazon Prime-serie The Boys bijna af
Sluiten