Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Tech 5 feb 2018

Tweede seizoen Westworld begint in april: check nu de trailer

Eén van de fijnste series die je naast Game of Thrones op HBO kunt kijken, is wat ons betreft Westworld. Eind 2016 begon het eerste seizoen en sinds het fantastische einde kunnen we niet wachten op het tweede seizoen. Tijdens de Superbowl is gelukkig de eerste trailer van dat tweede seizoen vrijgegeven en weten we ook wanneer het seizoen precies begint.

Westworld Seizoen 2 begint op 22 april

En dat is dus op 22 april. Dat is dus bijna anderhalf jaar nadat de allereerste aflevering begon. We moeten dus helaas nog even wachten. Voor wie het niet kent, Westworld gaat om een zeer geavancdeerd Wild West-park. Daar kunnen gasten voor enorme bedragen en avontuur beleven, waarbij de ‘acteurs’ in het park ingevuld worden door zeer geavanceerde robots. Elke keer nadat een avontuur is afgelopen, worden zij gereset.

Het gaat echter langzaam maar zeker mis als de acteurs doorkrijgen dat zij een robot zijn. In het eerste seizoen zien we acteurs als Evan Rachel Wood, Thandie Newton, Jeffrey Wright, James Marsden, Ed Harris en Anthony Hopkins. Het tweede seizoen lijkt te gaan beginnen waar het eerste gebleven was. Zonder echt spoilers te willen geven, maar dat doet de trailer wel een beetje als je hem kijkt, lijkt Wesworld Seizoen 2 te draaien om de vrijheidstrijd van de acteurs. Bekijk de trailer hieronder.

Naast dat Westworld een fantastische serie is die je meeneemt naar een misschien nog wel mooiere setting, is er nog een ander hoogtepunt, die in deze nieuwe trailer ook duidelijk naar voren komt. Westworld maakt gebruik van waanzinnige piano-muziek, die in elke aflevering terugkomt en je gelijk in de juiste setting brengt.

Mocht je het eerste seizoen nog niet gezien hebben, dan raden we je aan om dat alsnog te doen. Je hebt tot en met 22 april om klaar te zijn voor het tweede seizoen van Westworld. Check hier welke series en films deze maand naar Netflix komen!

Reageer op artikel:
Tweede seizoen Westworld begint in april: check nu de trailer
Sluiten