Tweeting me softly: het Elon Musk kleurboek dat je nodig hebt

Hoewel Elon Musk het druk genoeg heeft met alle bedrijven die hij moet runnen, is hij toch vaak te vinden op Twitter om updates te geven over zijn projecten en de wereld op de hoogte te houden van waar hij allemaal mee bezig is. De tweets kunnen vaak grappig uit de hoek komen en dat is de kunstenares Salina Gomez (geen Selena) niet ontgaan. Ze bedacht een leuke manier om zijn tweets verder te verspreiden in de wereld, namelijk als tekeningen in een kleurboek.

Van tweets tot tekeningen

Het begon allemaal toen Gomez aan het onderzoeken was wat Musk precies bedoelde met sommige van zijn tweets. Ze leerde uiteindelijk behoorlijk wat van de SpaceX Raptor en Merlin tot Tesla‘s zonnepanelen. De artieste bedacht dat ze de tweets om zou kunnen vormen tot kleine stukjes infotainment, zodat ook andere mensen op een lichte manier ervan kunnen genieten.

Tweeting me softly Elon Musk kleurboek

Uit depressie dankzij Elon Musk

Gomez ziet Elon als een held. Het leren over de bedrijven waar hij mee bezig is en de moeite die hij steekt in de ruimtevaart en een duurzame planeet, zouden haar zelfs uit een levenslange depressie hebben gekregen. Als een artieste en activiste wil ze ook haar steentje bijdragen, maar aangezien ze geen achtergrond heeft in de wetenschap doet ze dat door middel van haar tekeningen.

Tweeting me softly Elon Musk kleurboek

Tweeting Me Softly kleurboek

Het kleurboek gaat onder de toepasselijke naam “Tweeting Me Softly: Illuminated Tweets of Elon Musk. Op het moment heeft Gomez zo’n 50 van Musk’s meest iconische tweets verzameld om ze om te toveren tot comic-achtige kleurplaten. Twaalf zijn er al af en met twee is ze live bezig op haar Twitch kanaal. Het is een leuke manier om Elon Musk en zijn werk onder de aandacht te brengen en wij zouden best de Musk wel in willen kleuren.

Elon zal het ongetwijfeld fijn vinden om een held genoemd te worden. Binnenkort kunnen wij ook weer naar de bioscoop om een nieuwe Marvel held te bekijken in Venom. Of moeten we eerder anti-held zeggen? De trailer ziet er in ieder geval weer spannend uit met Tom Hardy in de hoofdrol.

Inverse

Reageer op artikel:
Tweeting me softly: het Elon Musk kleurboek dat je nodig hebt
Sluiten