Twilight-acteur Gregory Tyree Boyce (30) dood gevonden naast vriendin

Twilight-acteur Gergory Tyree Boyce (30) en zijn vriendin Natalia Adeponju (27) zijn levenloos aangetroffen in zijn huis in Las Vegas.

Dat meldt entertainmentsite TMZ op haar website. Boyce en zijn vriendin zijn door de lokale autoriteiten gevonden in het huis. Naast hen lag een nog onbekend wit poeder. De officiële doodsoorzaak van de twee is nog niet door de politie bekendgemaakt.

Groot verlies voor familie Boyce

Zijn familie is geschokt door het nieuws. “Hij was een vader, zoon, kleinzoon, broer oom en vriend. Hij was het licht al onze levens en wij rouwen om onze dood. De Gregory die wij kennen is een goed persoon. Hij is een zeer respectvol en verantwoordelijk man. Hij zet anderen altijd op de eerste plaats.” De familie vraagt om met rust gelaten te worden tijdens de rouwperiode en bedankt iedereen voor de steunbetuigingen.

Zijn moeder bevestigde het nieuws over de dood van haar zoon op social media en meldde zijn nieuwe carrièreplannen. “Mijn jongen, Greg Boyce was de beste chef… oh man. Hij zat in de start-up-fase van een chicken-wing-bedrijf met de naam West Wings. Boyce ontwikkelde de smaken tot in perfectie en vernoemde ze naar West Coast-rappers als Snoop Dogg en Kendrick Lamar. Hij was bezig met iets geweldigs en dit was zijn passie.

Twilight

Boyce speelde in de eerste Twilight-film een van de mannen die het hart van Kristen Stewart probeerde te veroveren. Na de film uit 2008 bleef het een lange tijd stil rond hem. In 2018 was hij weer op het witte doek te zien in de korte film Apocalypse.

Reageer op artikel:
Twilight-acteur Gregory Tyree Boyce (30) dood gevonden naast vriendin
Sluiten