Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 25 nov 2018

Dit plankje heeft een multifunctionele twist

Omdat we behoorlijk wat spullen hebben, is het altijd fijn als er ergens nog extra ruimte is om nog een paar dingen kwijt te kunnen. Als je kasten vol zijn en je nog een stuk muur over hebt, is plank natuurlijk een uitkomst. En die hoeft niet altijd saai en rechthoekig te zijn. De Twist Shelf is namelijk een plankje met een wel erg handige twist, dat er ook nog uitziet als een soort kunstwerk.

Letterlijke twist in het midden

Als je de Twist Shelf ziet, weet je meteen wat we bedoelen. De linkerkant van de plank is wat je zou verwachten van een plank aan de muur, maar in het midden van het ding is er opeens een letterlijke twist. Hierdoor wordt de rechterhelft van het plankje gepositioneerd tegen de muur en ziet het geheel er artistiek uit.

Twist Shelf plank

Plank met magnetisch bord

Maar zo’n rechter gedeelte tegen de muur aan is toch helemaal niet handig om spullen op te zetten? Dat klopt, maar dat tweede gedeelte is ook helemaal niet bedoeld om iets op te zetten. Het is namelijk uitgerust met een magnetisch bord, waardoor je allerlei metalen dingen er tegenaan kunt laten hangen. Denk maar aan je messen in de keuken, terwijl je links kruidenpotjes hebt staan. Bij de ingang zouden er weer sleutels magnetisch kunnen hangen, terwijl je links meteen je zonnebril kwijt kunt.

Twist Shelf plank

Onbewerkt eikenhout

Het plankje is 70 x 6 x 6 cm groot en is gemaakt van onbewerkt eikenhout. Je krijgt bij het pakket meteen de spullen die je nodig hebt om het ding op te hangen en je kunt rekenen op een prijs van 1.999 Deense kronen. Schrik niet, in euro’s is het een stuk minder. Omgerekend kom je op 268 euro.

Als je aan en enkele plank niet genoeg hebt, kun je ook gaan voor deze jaloersmakende boekenplanken. Ze komen niet met een magnetisch bord, maar brengen wel meteen de superheld in je naar boven.

Lawa Design

Reageer op artikel:
Dit plankje heeft een multifunctionele twist
Sluiten