Hilarisch Twitter-account deelt zelfbedachte, bizarre plots voor Black Mirror

Goede kans dat je inmiddels wel eens van de serie Black Mirror hebt gehoord. De serie is niet alleen opmerkelijk, maar ook een hoogtepunt als het aankomt op ongemakkelijke beelden. Kritische vraagstukken die inspelen op een (mogelijke) toekomst, waardoor de kijker geboeid blijft. Je raadt het al: wij zijn fan.

Black Mirror kan altijd nóg gekker

Maar, hoe komen ze toch op dit soort plots en verhaallijnen? Gaan er uren van brainstormsessies aan vooraf, of is het het werk van één meesterbrein? Vragen, vragen. Een vraag waar we wél het antwoord op hebben is… ‘Waar vind ik hilarische suggesties voor de verhaallijnen van deze serie?’ Als je denkt dat het niet gekker kon worden in de serie, check dan eens de timeline van Twitter-kanaal Black Mirror Plots

Black Mirror

Dit artikel verscheen als eerste op Froot.nl.

Zij kwamen al met deze vreemde en lachwekkende suggesties:

Hopelijk zetten ze er binnenkort nog een paar online, want wij vinden ze top. De releasedatum van het vierde seizoen van de serie is trouwens bekend! Dus zet hem alvast in het rood, geel en groen in je agenda, en vergeet ook niet direct hier de trailer te checken. Die belooft namelijk ook veel goeds. Wij kunnen in ieder geval niet wachten.

Reageer op artikel:
Hilarisch Twitter-account deelt zelfbedachte, bizarre plots voor Black Mirror
Sluiten