Met aankomende Twitter feature kun je conversaties ook gewoon volgen

Als je op het een moment een Twitter conversatie wilt volgen, is dat alleen mogelijk wanneer je zelf een comment hebt geplaatst of wanneer je een tweet hebt geliket. Maar soms like je een tweet helemaal niet en heb je ook geen behoefte om aan een gesprek mee te doen, terwijl je het toch interessant vindt om de conversatie te volgen. Precies voor dit geval is Twitter bezig met het testen van een nieuwe feature, zodat je conversaties ook alleen kunt volgen.

Subscribe to conversation

De feature werd ontdekt door Jane Manchun Wong (@wongmjane), die wel vaker nieuwe features is tegengekomen in applicaties. De twitteraarster houdt er dan ook van om apps door te spitten op zoek naar nieuwe dingen en deelt haar ontdekkingen gelukkig ook trouw via Twitter. Deze keer is ze gestuit op een “Subscribe to conversation” feature en op haar tweet kreeg ze van Twitter Comms ook het antwoord dat de feature deel uitmaakt van het conversationeler maken van de app.

Gluren op Twitter

Voor veel mensen zal de nieuwe feature waarschijnlijk een uitkomst zijn, aangezien mensen er toch van blijven houden om stiekem mee te kijken zonder zelf meteen in de spotlight te staan. Niet voor niets worden er nog steeds behoorlijk wat verrekijkers verkocht met als hoofddoel om te  gluren bij de buren.

Twitter

Wanneer we precies met “Subscribe to conversation” aan de slag kunnen is nog onbekend. Waarschijnlijk zal het echter niet al te lang duren. Onlangs was er overigens iets anders nieuws op Twitter te zien, toen Tim Cook in reactie op Trump’s blunder zijn naam veranderde in Tim Apple. Inmiddels heet de Apple CEO echter gewoon weer Tim Cook.

PhoneArena

Reageer op artikel:
Met aankomende Twitter feature kun je conversaties ook gewoon volgen
Sluiten