Robert Kroes
Robert Kroes Tech 22 mrt 2019
Leestijd: 2 minuten

Twitter CEO Jack Dorsey biedt de Bitcoin baan van jouw dromen

Twitter CEO Jack Dorsey maakt snel naam in de cryptogemeenschap. Hij zet nu de volgende stap door via zijn Payment Service Provider Square Crypto een Bitcoin baan aan te bieden voor Bitcoin ontwikkelaars die aan de slag willen met Bitcoin Core en andere cryptoprojecten. Wij leggen uit wat hij wil en hoe jij in aanmerking kunt komen voor een baan als crypto-ontwikkelaar.

Wat heeft Jack Dorsey met Bitcoin?

Er zijn veel influencers die zich bezig houden met de Bitcoin en andere crypto-ontwikkelingen. Tot februari was Dorsey daar geen onderdeel van. In een recente bijdrage legden wij uit hoe dat, mede door investeringen van $ 10.000,- per week razendsnel veranderde. Inmiddels heeft hij een nieuwe dimensie aan zijn aanwezigheid toegevoegd. Met zijn aanbod om als ontwikkelaar voor Bitcoin Core en andere crypto-porjecten aan de slag te gaan haalt hij weer alle vakpers. Ook oogst hij bewondering van de crypto-community. Uiteraard voor ons alle reden om te kijken wat hij te bieden heeft. Ook leggen wij aan geïnteresseerden uit hoe je in aanmerking kunt komen voor zo’n droombaan.

Welke Bitcoin baan biedt Jack Dorsey precies?

Om zijn aanbod op waarde te schatten is het belangrijk om te beseffen dat Bitcoin Core een open source project is. Dat betekent dat er geen achterliggende organisatie, winstdoelstelling of projectplan is. Iedere ontwikkelaar kan aan het project meedoen. Het gevolg is dat veel bevlogen en kundige vrijwilligers in hun vrije uren aan de slag gaan. Jack Dorsey biedt 3 of 4 van die kundige hobbyisten de kans om fulltime, (indien gewenst in Bitcoin) betaald met Bitcoin Core en crypto-projecten aan de slag te gaan. Dit biedt hij vanuit zijn betaalprovider Square Crypto. We gaan er dus vanuit dat hij op zoek gaat naar toepassingen om Bitcoin Core en andere projecten te koppelen aan zijn Square Crypto.

Hoe maak je kans om aan de slag te gaan in jouw gedroomde Bitcoin baan?

In zijn onderstaande tweet geeft hij de even simpele als duidelijke mogelijkheid te reageren. Dit kan door een simpele privé-tweet te sturen.

Wat betekent dit voor de Bitcoin

Met dit initiatief zet Dorsey zich eens te meer op de kaart als crypto-enthousiast en influencer. Daarnaast biedt kapitaal uiteraard de mogelijkheid om versnelde ontwikkelingen en verbeteringen door te voeren. Dit zal leiden tot nieuwe producten en -zodra deze in Square Pay worden geïnstalleerd- verdere acceptatie van de Bitcoin en andere cryptomunten door de massa. Dit kan koersstijgingen van de cryptokoersen tot gevolg hebben. Alle reden om het nieuws over de Bitcoin goed te volgen.

Op de hoogte blijven van de laatste koersontwikkelingen van de Bitcoin?

Je kunt de ontwikkelingen zelf dagelijks volgen met onze WANT crypto-analyse. Deze kun je op de website bekijken, maar je kunt je ook eenmalig registreren om de crypto-analyse elke dag gratis in jouw mailbox te ontvangen. Uiteraard kun je ook de live-koersen 24 uur per dag volgen als je real-time op de hoogte wilt blijven.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Twitter CEO Jack Dorsey biedt de Bitcoin baan van jouw dromen
Sluiten