Lisanne Beijen
Lisanne Beijen | LinkedIn Tech 25 feb 2018

Twitter gaat los op het nieuwe design van Snapchat met hilarische tweets

Snapchat heeft al een tijdje last van een identiteitscrisis. Het social media platform heeft een teruglopend aantal gebruikers en verliest het van Instagram en zelfs van Facebook. Hierom voerde het onlangs een nieuw design door. Dit nieuwe design is duidelijk niet door iedereen even goed ontvangen. Die onvrede wordt geuit op Twitter, en dat is prachtig.

Slaat Snapchat de plank mis?

Afgelopen november kondigde Snapchat al aan het design van de app te gaan veranderen. In een Youtube-video met in de hoofdrol mister Snapchat himself, Evan Spiegel, werd uitgelegd hoe de vernieuwde app zou werken. Het doel van het redesign? Het sociale medium weer een nieuwe boost geven en het gebruikersaantal omhoog brengen.

Het vernieuwde platform leek geen verkeerd idee, maar toch zijn veel gebruikers van de app ontevreden over de nieuwe look en functies. De update heeft de app een stuk rommeliger gemaakt. Zo is de feed bijvoorbeeld niet meer op chronologische volgorde weergegeven. Eerst Instagram, en nu ook al deze app? Wat hebben ze toch tegen chronologische volgorde?

Het sociale medium hoopt dat de gebruikers snel zullen wennen aan het nieuwe design van de app. Sommige mensen hebben het duidelijk meer last van vernieuwing en verandering dan anderen, zo bleek uit een aantal heerlijke berichten op Twitter.

Leef, alsof het je laatste dag is

Is het nu al tijd om nostalgisch te doen?

Een Gifje zegt meer dan duizend woorden

Bedankt hè Snapchat

Passief agressief werkt altijd

Eerlijkheid duurt het langst, al helemaal in dichtvorm

#mood

Nailed it

Iets met relatable?

Oplossingsgericht denken: +1

Ben jij ook per direct overgestapt van Snapchat naar Instagram (voor zover je dat nog niet was natuurlijk)? Dan is het handig om dit artikel te lezen, over de nieuwe functie die het sociale medium heeft ingesteld voor zijn Stories.

Reageer op artikel:
Twitter gaat los op het nieuwe design van Snapchat met hilarische tweets
Sluiten