Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 24 jul 2019

Theme Hospital-opvolger Two Point Hospital komt naar de consoles

Wie is opgegroeid in de jaren negentig kan zich vast nog wel de game Theme Hospital herinneren. Het is een titel waarin jij de uitdaging had om een ziekenhuis op te bouwen en alles zo logisch mogelijk in elkaar te zetten, zodat de patiënten goed werden geholpen. Die game kreeg vorig jaar in de vorm van de game Two Point Hospital een spirituele opvolger. Mocht je hem destijds gemist hebben, dan krijg je dit jaar een tweede kans. Two Point Hospital komt namelijk naar de spelcomputers.

Two Point Hospital naar de PS4, Xbox One en Nintendo Switch

De ontwikkelaar heeft bekendgemaakt dat Two Point Hospital nu in ontwikkeling is om uit te komen op de PlayStation 4, Xbox One en ook de Nintendo Switch. Ook in deze game heb je de mogelijkheid om je eigen ziekenhuis te bouwen en moet je rekening houden met de verschillende ziektes die bekend zijn,. Daarvoor moet je onderzoek doen, de goede mensen in dienst hebben en uiteindelijk de juiste apparatuur hebben om alles te laten werken. Tegelijkertijd moet je er ook op letten dat je genoeg geld verdient om al je personeel te kunnen betalen.

De versie van Two Point Hospital op de spelcomputer krijgt uiteraard wat handige shortcuts gemaakt voor de spelcomputer. Ook worden alle updates die zijn uitgekomen voor de pc-versie overgezet naar de console. Zo heb je vanaf dag één de mogelijkheid om kamers te copy/pasten en kun je personages aanpassen. Ook krijg je gelijk de Bigfoot-uitbreiding van de game. Het is alleen nog niet bekend wanneer de game wordt uitgebracht. Uitgever Sega spreekt op dit moment over een release van later dit jaar. Hieronder een lading aan screenshots van de game.

Two Point Hospital
Two Point Hospital

Wil je meer lezen over gaming naast Two Point Hospital? Bezoek dan zeker hier onze handige overzichtspagina met alle belangrijke nieuwtjes en meer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Theme Hospital-opvolger Two Point Hospital komt naar de consoles
Sluiten