Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Deals 1 aug 2021

Typisch AliExpress: 5 (on)handige gadgets die een zomerse bui overleven

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. En als we alles zeggen, bedoelen we ook serieus alles. Tussen de vele vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; vrijwel alle gadgets gaan over de online toonbank voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden worden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dit zijn 5 ‘waterproof’ gadgets voor tijdens een zomerse maar regenachtige dag.

‘Waterproof’ speaker voor op de fiets

Weer of geen weer: er wordt altijd gefietst in Nederland. Lekker, toch. Zing mee in de regen met je favoriete tunes, en laat iedereen (ongevraagd) meegenieten van je favoriete Spotify lijst met deze Bluetooth speaker op je stuur. De kleine ronde speaker is IPX7 waterproof. Dat betekent dat hij tegen regen kan, maar je er niet mee in het zwembad moet springen.

speaker fiets stuur AliExpress
Bluetooth speaker voor op de fiets (Afbeelding: AliExpress)

10,14 euro

AliExpress topper: Marshall Emberton waterdichte Bluetooth speaker

Een toffe waterproof gadget dat we op Ali tegenkomen is deze Marshall speaker. Deze Bluetooth Emberton speaker kan wel tegen een paar druppels water dankzij de IPX7 waterproof afwerking (net als de speaker hierboven). Deze accu in deze kleine Emberton speaker van Marshall is goed voor meer dan 20 uur luisterplezier. Daarnaast neem je hem makkelijk mee naar het park of naar het strand wanneer het niet giet; het kleine gadget weegt slechts 0,7 kilo.

Marshall Emberton Bluetooth speaker
Marshall Emberton speaker (Afbeelding: Marshall)

108,85 euro

Paraplu met ventilator en spray voor zonnebrandcrème

Een provisorische paraplu met leeg waterflesje of een briljante gadget tijdens warme en natte dagen? Dat mag je zelf bepalen. Deze paraplu belooft je de nodige verkoeling te geven tijdens warme dagen en de nodige beschutting tijdens een regenbui. Het ‘gadget’ heeft een ingebouwde ventilator en een spray voor water en/of zonnebrandcrème. We betwijfelen of zonnebrand aanbrengen met behulp van deze paraplu een goed idee is, maar wie weet zie jij het nut er wel van in.

verkoelende paraplu Ali
Verkoelende paraplu (Afbeelding: AliExpress)

34,21 euro

Waterdichte smartwatch van Huawei

De Watch GT 2 van Huawei is het meest waterdichte gadget uit dit rijtje. Deze smartwatch is waterdicht tot een diepte van 50 meter. Een regenbui is dus geen probleem voor deze smartwatch.

De GT 2 (Pro) van Huawei werd in 2019 uitgebracht en heeft een design dat zich makkelijk onderscheidt van activity trackers als de Apple Watch en Fitbit. Deze smartwatch is een goede compagnon voor de sportieveling die zijn activiteiten wil meten en bijhouden zonder al te veel poespas. De Watch GT 2 heeft namelijk een goede batterijduur en stevige fitness tracking-functies maar geen toegang tot apps van derden en is vrijwel niet te customizen.

Huawei smartwatch GT 2 Pro
Huawei GT 2 Pro (Afbeelding: Huawei)

70,84 euro

Typisch AliExpress: Waterproof smartphone houder voor de fiets

Zoals gezegd: een beetje regen weerhoudt de gemiddelde Nederlander er niet van om op pad te gaan met de fiets. Zelfs een fietstocht maken is voor sommigen van ons niet te gek wanneer het giet. Voor hen heeft AliExpress deze regendichte fietstas voor sleutels, je smartphone, etc. Wanneer je smartphone in dit hoesje zit kun je het touchscreen blijven gebruiken dankzij het gevoelige scherm van het hoesje. Of dit echt zo soepel werkt als Ali doet geloven? Geen idee. Test dat lekker zelf uit in de stromende regen.

smartphone houder fiets AliExpress
Smartphone houder voor op de fiets (Afbeelding: AliExpress)

8,03 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Typisch AliExpress: 5 (on)handige gadgets die een zomerse bui overleven
Sluiten