Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 21 dec 2021
Leestijd: 3 minuten

Typisch AliExpress: 5 vreemde (en handige) powerbanks

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop worden aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze week zetten we vijf opvallende powerbanks voor je op een rij die je smartphone een paar keer, of heel vaak, opnieuw opladen.

Powerbank met 99.000 mAh

Op AliExpress wordt een powerbank aangeboden met een vermogen van 99.000 mAh. Ja, 99.000 mAh. Of het een typefout is? Misschien. De powerbank lijkt onder meer te werken op zonne-energie. Misschien wordt de haast onuitputbare kracht van de zon gebruikt als excuus voor deze bizarre capaciteit. Daarnaast zie je op de onderstaande foto dat iemand de powerbank oplaadt met de zaklamp van de smartphone. Dat is natuurlijk een beetje zinloos, aangezien de smartphone daardoor weer sneller leeg gaat en je de powerbank eerder moet gebruiken.

powerbank AliExpress
Super sterke powerbank? (Afbeelding: AliExpress)

18,19 euro

AliExpress topper: Mini powerbank

Zie hier een praktische mini powerbank die je zo in je zak steekt. Het ding is een stuk kleiner dan de gemiddelde smartphone, al is dat met het formaat van smartphones tegenwoordig niet moeilijk. De powerbank heeft verschillende USB-poorten en een display waar wat getallen op worden weergegeven. Wat die getallen precies aangeven weten wij ook niet, maar we gokken dat het iets te maken heeft met de status van het opladen.

mini powerbank AlieXpress
Mini powerbank (Afbeelding: AliExpress)

15,61 euro

Ieniemienie powerbank

We gaan van een mini powerbank naar een ieniemienie powerbank. Dit exemplaar is nog een slag kleiner dan het bovenstaande model. De kleine powerbank is magnetisch waardoor hij op de achterkant van een smartphone blijft hangen. Daar fungeert ‘ie als een soort omgekeerde bloedzuiger die in plaats van bloed zuigt, juist extra power geeft.

magnetische mini powerbank
Mini powerbank magnetisch (Afbeelding: AliExpress)

20,16 euro

Powerbank met QI en ingebouwde kabel

Deze powerbank van AliExpress wordt geleverd met de nodige kabels. De kabels zitten zelfs in de powerbank verwerkt, zodat je ze niet makkelijk kwijt raakt en ook zeker niet vergeet mee te nemen. Al is dat laatste bij deze powerbank geen probleem wanneer je smartphone ook draadloos kan opladen. Daarnaast heeft dit gadget volgens de verkoper een ‘invisible battery display’. Handig, een onzichtbaar display waarop je precies niets kunt aflezen.

powerbank QI AliExpress
Powerbank met QI en ingebouwde kabels (Afbeelding: AliExpress)

30,49 euro

Typisch AliExpress: Nijntje powerbank

Vergeet een enorme capaciteit, QI-functie en mini-formaat. We sluiten dit rijtje af met onze favoriet: een Nijntje powerbank. Deze powerbank heeft een ingebouwd nachtlampje en een ingebouwde handwarmer. En o ja, een ingebouwde Nijntje. Het nachtlampje en de handwarmer vreten waarschijnlijk kostbare energie uit je powerbank aangezien de capaciteit slechts 5000mAh is, maar dat doet er niet toe.

Nijntje powerbank
Nijntje powerbank (Afbeelding: AliExpress)

27,07 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Typisch AliExpress: 5 vreemde (en handige) powerbanks
Sluiten