Lisanne Beijen
Lisanne Beijen Uncategorized 30 jun 2021
Leestijd: 2 minuten

Typisch AliExpress: 5 vreemde en opvallende drones & quadcopters

AliExpress staat bekend als de website waarop je werkelijk alles kunt kopen. Tussen alle vreemde items staan soms, heel soms, ook handige gadgets. Handig of niet; alle gadgets worden verkocht voor een onmogelijk kleine prijs.

Doordat er veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Dit zijn vijf drones en quadcopters uit de categorie ‘typisch AliExpress’.

‘Ufo’ quadcopter

Is het een ventilator zonder voet? Nee, het is een quadcopter. Tenminste, als we Ali mogen geloven. Je hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat je vingers worden geraakt door de roterende bladen in de kleine zwevende ufo. Al moet je wel oppassen dat je haar er niet in verstrikt raakt. De oplossing? Het ding niet tegen je hoofd aan houden.

ufo drone AliExpress
Ufo drone (Afbeelding: AliExpress)

8,76 euro

AliExpress topper: minuscule quadcopter

Deze mini-quadcopter is niet geschikt voor de sloddervos. Die raakt hem namelijk te makkelijk kwijt tussen alle andere zooi thuis. Het kleine vliegende beestje is zo klein als het schoteltje van een kop koffie. Of dat het schoteltje is van een espressokopje of een grote flat white mag je zelf verzinnen.

mini quadcopter
Mini-quadcopter (Afbeelding: AliExpress)

12,96 euro

Nóg kleinere drone

Kan het nog kleiner? Ja, dat kan. Deze kleine drone past namelijk in je handpalm. Dat is dus kleiner dan een schoteltje voor een grote flat white, maar misschien niet kleiner dan het schoteltje van een espresso. Je snapt het. Het grote verschil met de hierboven staande quadcopter is dat deze een ingebouwde 0.3mp wifi camera heeft.

mini drone
Nog kleinere drone (Afbeelding: AliExpress)

6,42 euro

Grote 5G drone

We gaan van een minuscule drone naar een flink bakbeest. Het is een wonder dat deze in de lucht blijft hangen. Oké, dat is het niet. Vliegtuigen zijn groter en die hebben daar ook geen moeite mee. Deze flinke drone weegt ongeveer 600 gram, heeft een ingebouwde gimbal met 2-as stabilisatie en werkt via 5G.

grote drone AliExpress
Grote 5G drone (Afbeelding: AliExpress)

136,30 euro

Typisch AliExpress: oranje 4K drone

Het is een beetje laat voor dit oranje item, of is het juist vroeg, gezien de oranje kater waar half Nederland mee rondloopt. Vroeg of laat: oranje is gewoon een kleur. Een opvallende kleur voor een drone. Wat verder opvalt aan dit beestje is de 4K camera. Wat je moet verwachten van een drone van 70 euro van Ali? Op z’n minst dat hij van de grond komt wanneer je dat wilt.

oranje drone AliExpress
Oranje drone (Afbeelding: AliExpress)

67,54 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de Chinese website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt kopen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Typisch AliExpress: 5 vreemde en opvallende drones & quadcopters
Sluiten