Typisch AliExpress: nutteloze en nuttige huishoudelijke apparaten

Op AliExpress staan bijzonder vreemde en soms ook bijzonder handige gadgets. Ze hebben vaak ook een bijna onmogelijk kleine prijs. Er worden veel (heel veel) producten op de website te koop aangeboden door ontelbaar veel verkopers. Daardoor is het niet altijd makkelijk om het juiste item te vinden op de Chinese webshop. Maar maak je niet druk, dit werk doen wij namelijk graag voor je. Deze keer hebben we 5 apparaten voor je uitgezocht die zijn ontworpen om je te helpen in het huishouden. Of ze dat daadwerkelijk doen is een ander verhaal.

Mini vaatwasser

Een vaatwasser is overbodige luxe als je een klein huishouden hebt. Ben je het hiermee oneens maar wil je ook niet steeds een halflege vaatwasser laten draaien? Misschien is deze kleine vaatwasser die op je aanrecht past de uitkomst. Die past precies op de plek waar je normaliter die enorme berg vieze vaat verzamelt.

mini vaatwasser AliExpress
Mini-vaatwasser (Afbeelding: AliExpress)

107,31 euro

AliExpress topper: Xiaomi Mi robotstofzuiger

Is een robotstofzuiger ook overbodige luxe? Nee. Is het luxe? Ja, dat wel. Deze robot doet namelijk het ‘zware’ werk voor je terwijl jij met de benen omhoog op de bank zit. Als de robotstofzuiger van Xiaomi weer terug is gereden naar zijn oplaadstation moet je nog wel zelf even dweilen.

Xiaomi robotstofzuiger Lidl
Xiaomi robotstofzuiger (Afbeelding: Lidl)

199,76 euro

Xiaomi bedstofzuiger

Er is maar weinig zo irritant als kruimels in bed. Nu kun je er voor kiezen om niet meer in bed te eten maar om dit gewoon aan de keukentafel te doen, of je kunt even Ali raadplegen. Op de Chinese webshop kwamen we namelijk deze bedstofzuiger van Xiaomi tegen. Oké, hij is bedoeld om huisstofmijten uit je dekbedovertrek te zuigen, maar hij neemt de kruimels vast ook mee.

bedstofzuiger Xiaomi AliExpress
Bedstofzuiger van Xiaomi (Afbeelding: AliExpress)

56,80 euro

Baseus mini-stofzuiger

Een klein beetje troep ruim je op met een kleine stofzuiger zoals deze van Baseus. Al kost het waarschijnlijk minder moeite en tijd om de kruimels (of wat de troep dan ook is) gewoon even op je hand te vegen en in de prullenbak of gootsteen te gooien. Al hebben Ali en Baseus natuurlijk liever dat je deze Baseus C2 Mini stofzuiger in je online winkelmandje gooit.

mini stofzuiger Baseus
Baseus mini-stofzuiger (Afbeelding: AliExpress)

14,72 euro

Typisch AliExpress: Automatisch schoenen cover-apparaat

Draag jij geen schoenen in huis maar vertikken je gasten om hun smerige kakkers uit te trekken? Laat ze dan voet voor voet in dit automatische schoenen cover-apparaat stappen. Die vouwt geheel automatisch zo’n vreselijk blauw zwembadslofje om de schoen heen waardoor jouw vloer onbesmet blijft. Een nadeel van deze blauwe slofjes is natuurlijk wel dat ze zijn gemaakt van plastic en na gebruik vrijwel altijd direct in de prullenbak belanden. Gewoon even de schoenen uittrekken is dus een stuk duurzamer en minstens net zo makkelijk.

schoencover AliExpress
Automatische schoencover (Afbeelding: AliExpress)

8,92 euro

Heb je nog nooit iets op AliExpress besteld en wil je meer weten over hoe het bestellen op de website werkt? Check dan hier onze WANT Guide. Hier leggen we je uit hoe je het beste producten op AliExpress kunt scoren.

Reageer op artikel:
Typisch AliExpress: nutteloze en nuttige huishoudelijke apparaten
Sluiten