Beleef een toffe avond gamen op het Ubi Summercamp 2018 (WIN kaarten!)

Jelle van Es 9 jul 2018 Gaming

Ubisoft is één van de grootste uitgevers ter wereld. Jaar in, jaar uit geven zij diverse grote games uit. Onlangs brachten zij nog de racegame The Crew 2 op de markt, waarvan je hier de review kunt lezen. En later dit jaar kun je nog rekenen op de nieuwe Assassin’s Creed die zich afspeelt in het oude Griekenland. Daarnaast organiseert Ubisoft jaarlijks zijn eigen Ubi Summercamp. Daarbij worden fans uitgenodigd om een avond te gamen op het kantoor van Ubisoft. En wij kunnen daar nu een aantal fans naar toe sturen.

Bezoek het Ubisoft-hoofdkantoor tijdens de Ubi Summercamp

De Ubi Summercamp 2018 vindt plaats op donderdag 26 juli. Ubisoft opent zijn deuren op hun kantoor in de buurt van Utrecht van 1730 tot 2100. Tijdens deze avond kun je andere fans ontmoeten, met de mensen van Ubisoft in discussie gaan en natuurlijk een heerlijk avondje gamen. Uiteraard wordt er tijdens die avond gezorgd voor eten en drinken, zodat je lekker in de watten wordt gelegd.

Ubi summercamp

Naast het feit dat het een leuke avond beloofd te gaan worden, kun je tijdens die avond ook vette en exclusieve goodies winnen. En geloof mij, Ubisoft is heer en meester wanneer het op goodies aankomt. Elke keer dat ik er ben, kijk ik likkebarend naar hun voorraadkast met van alles en nog wat.

Vanuit Ubisoft mogen we twee van onze lezers voor deze avond uitnodigen. Daarbij mag je ook een vriend of vriendin uitnodigen, zodat je niet alleen die kant op hoeft te gaan. Het enige wat we van je vragen is om te kijken of je die avond daadwerkelijk kan en of het leuk lijkt. Als dat het geval is, dan is het enkel nog een kwestie van het onderstaande invulveld in te vullen en nemen wij zo snel mogelijk contact op met de winnaars en delen we alle informatie over de Ubi Summercamp 2018.
[contact-form-7 id=”322549″ title=”Ubisoft summercamp”]

Reageer op artikel:
Beleef een toffe avond gamen op het Ubi Summercamp 2018 (WIN kaarten!)
Sluiten