Mark Hofman
Mark Hofman Culture 13 jul 2020

Ubisoft Forward 2020: dit waren de 5 grootste aankondigingen van het evenement

Net als bij alle andere ontwikkelaars zat een fysieke E3 er ook voor Ubisoft niet in dit jaar. Het bedrijf organiseerde daarom een volledig digitaal Forward evenement. Tijdens het evenement vertelde de ontwikkelaar niet alleen over de aankomende games, maar liet het ook voldoende zien.

Ubisoft Forward 2020 gaf ons Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion, Hyper Scape en zelfs Far Cry 6. We zetten alles wat je moet weten over het evenement, en de grootste aankondigingen, voor je op een rijtje.

Ubisoft Forward 2020

Het lijkt een vrij lastige tijd te zijn binnen de muren van Ubisoft. Het evenement komt ook niet op een perfect moment. Er zijn een aantal berichten naar buiten gekomen over een giftige werksfeer. Ook zou seksuele intimidatie een grote rol speler op de werkvloer. Dat zijn de berichten die afgelopen weken naar buiten zijn gekomen. Iets dat resulteerde in het feit dat drie prominente executives hebben besloten om op te stappen bij Ubisoft.

Maar gisteravond ging het over games. Zo liet Ubisoft van te voren ook weten op Twitter. De presentatie van Ubisoft Forward is vooraf opgenomen en daarom adresseerde het bedrijf de problemen gisteravond niet.

Waar het bedrijf het wel over had, dat zetten we voor jou op een rijtje. Althans, de vier belangrijkste zaken.

Assassin’s Creed Vahalla krijgt releasedatum

In april kregen we voor het eerste iets te zien van Assassin’s Creed Valhalla. De game richt zich op het Vikingen-tijdperk en de meningen over de game waren redelijk verdeeld. Zeker nadat de eerste gameplaybeelden naar buiten werden gebracht. Maar een oordeel is pas te vellen wanneer je de game ook daadwerkelijk gespeeld hebt.

Gisteravond introduceerde Ubisoft niet alleen nieuwe gameplaybeelden van Vahalla, maar kwam het bedrijf ook met een releasedatum. Op 17 november 2020 kunnen gamers los op PlayStation 4, Xbox One, PC en Google Stadia. De game komt ook naar de volgende generatie consoles, maar wanneer maakt Ubisoft nog niet bekend.

Ubisoft geeft Watch Dogs: Legion een datum

Ubisoft heeft een releasedatum voor Watch Dogs: Legion aangekondigd. De game die op Xbox One, PlayStation 4, PC en Google stadia verschijnt komt op 29 oktober naar ons toe. Zoals je hierboven kunt zien krijgen we niet alleen een datum, maar mogen we het ook doen met nieuwe gameplaybeelden.

Het spel speelt zich af in Londen en komt dit keer met een belangrijk ander element. Het is namelijk om mogelijk om ieder personage die je in de game tegenkomt te spelen. Het maakt dus niet uit of je Gerard de groentenboer of Sjon de Slager in het vizier hebt, je kan ze spelen als je dat zou willen.

Net als Assassin’s Creed verschijnt ook Watch Dogs: Legion op de volgende generatie consoles. Wanneer precies is niet duidelijk

Hyper Scape in Open Beta

Ubisoft maakt bekend dat zijn nieuwe titel Hyper Scape in Open Beta gaat. De battle royale shooter is vanaf vandaag te proberen. Benieuwd wat de game te bieden heeft? Check dan zeker even de trailer die Ubisoft gisteren naar buiten heeft gebracht!

Ubisoft komt met Far Cry 6

Het lekte vorige week al uit, maar gisteren was het dan ook officieel: Far Cry 6 komt eraan. Tijdens Ubisoft Forward werd niet alleen de eerste trailer naar buiten gebracht, maar kregen we ook een releasedatum.

De game, met Giancarlo Esposito in de hoofdrol, verschijnt op 18 februari 2021. In dit artikel kom je erachter voor welke consoles hij verschijnt en wat het verhaal van de game is.

Computergestuurde teamgenoten in Ghost Recon Breakpoint

Ghost Recon Breakpoint krijgt een nieuwe update. Dankzij deze update keren computergestuurde teamgenoten weer terug. Dat was een van de features van Ghost Recon Wildlands, die spontaan verdween in Breakpoint. Dankzij de nieuwe update keren ze weer terug.

Tijdens Forward maakte Ubisoft bekend dat de update op 15 juli verschijnt. Deze is volledig gratis te downloaden. Vanaf 16 juli speel je de game een weekend lang gratis!

Reageer op artikel:
Ubisoft Forward 2020: dit waren de 5 grootste aankondigingen van het evenement
Sluiten