Ubisoft heeft op dit moment vijf grote titels op de planning staan

Ubisoft is één van de grotere game-uitgevers en brengt elk jaar een aantal toptitels uit of uitbreidingen voor reeds bestaande games. Tijdens de presentatie van de nieuwe kwartaalcijfers werd duidelijk dat de uitgever in het aankomende financiële jaar vijf grote games gaat uitbrengen.

Het financiële jaar loopt van 1 april 2020 tot en met 31 maart 2021. Het zou dus kunnen dat we lange tijd niks van de uitgever gaan horen en dan ons in maart bombardeert met games. We verwachten echter een combinatie tussen drie grote games dit najaar en twee titels in het eerste kwartaal van 2021 van Ubisoft.

Vijf grote titels voor Ubisoft in de planning

Van de vijf grote games die Ubisoft gaat uitbrengen, zijn er reeds drie al bekend. Het gaat daarbij om Gods and Monsters, Rainbow Six Quarantine en Watch Dogs Legion. Dat zijn games die alledrie rondom de afgelopen E3 in juni vorig jaar zijn aangekondigd. Op Rainbow Six na zijn het games die eigenlijk gepland stonden voor een release van voor maart 2020, maar vorig jaar werd al duidelijk dat ze meer tijd nodig hebben.

Gods & Monsters
Gods and Monsters (Bron: Ubisoft)

De andere twee Ubisoft-games zijn nog niet bekend, maar het zou niet gaan om Beyond Good and Evil 2. Ook zou Skull and Bones, die al een lange tijd in ontwikkeling is, er niet bij horen. Die games komen pas veel later uit. De vraag is dus wat de games gaan zijn. Eén van de twee is waarschijnlijk een nieuwe Assassin’s Creed. De laatste, Odyssey, kwam twee jaar geleden uit en toen werd al bekendgemaakt dat de serie in 2019 een jaar zou overslaan. 2020 is dus het logische jaar voor de terugkeer. De andere titel is waarschijnlijk Far Cry, als we Jason Schreier moeten geloven.

Hopelijk wordt snel meer duidelijk over de Ubisoft-planning. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Ubisoft heeft op dit moment vijf grote titels op de planning staan
Sluiten