Ubisoft geeft Watch Dogs 2 gratis weg tijdens Forward

Ubisoft Forward vindt plaats op 12 juli. Tijdens de presentatie ontvouwt de Franse gamemaker zijn plannen. Als je kijkt krijg je gratis de game Watch Dogs 2.

12 juli is het eindelijk zover: Ubisoft Forward vindt plaats. Tijdens de presentatie gaat Ubisoft de games en plannen presenteren voor het aankomende (na)jaar. Normaal zou de Franse game-uitgever alles rond deze tijd laten zien tijdens gamebeurs E3, maar deze gaat niet door.

Ubisoft Forward

De pre-show van Ubisoft Forward begint op 12 juli om 20.00 uur Nederlandse tijd. Daarin laat het onder andere gameplay zien van de nieuwe Trackmania, geeft het nieuws over de AI van Ghost Recon: Breakpoint, nieuwe details over Just Dance 2020 en gaat het dieper in op een Easter egg in The Division 2.

Assassin’s Creed: Valhalla en Watchdogs: Legion

Het hoofdprogramma volgt een uur later. Natuurlijk komen daarin Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion en Hyper Scape aan het licht. Maar er is meer. Ubisoft zegt ook een aantal verrassingen in petto te hebben. Dat kunnen dus nieuwe games zijn. In de verwachting ligt een nieuwe Far Cry, gezien het tempo van uitgaves in die serie. Fans hopen al jaren op een vervolg van Splinter Cell, maar het is de vraag of Ubisoft na al die jaren er eindelijk gehoor aan geeft.

In de aankondiging noemde Ubisoft een aantal games niet die wel degelijk uitkomen. Zo zijn Skull and Bones, Beyond Good & Evil 2 en Rainbow Six Quarantine niet aan bod gekomen. Mogelijk vormen zij ook een aantal van de verrassingen die de gamemaker in petto heeft.

Na de main-show is er ook een post-show. Hierin is een uitgebreide walkthrough te zien van Assassin’s Creed Valhalla.

Zo krijg je de gratis game

Sowieso is het waard om Ubisoft Forward te kijken, aangezien je dan gratis de game Watch Dogs 2 krijgt. Hiervoor moet je tussen de pre-show en het eind van de main-show inloggen op jouw Uplay account. Je krijgt dan de gratis gamekey. Daarnaast kun je via Uplay ook een aantal vragen beantwoorden. Als je die goed hebt, krijg verschillende rewards in niet genoemde Ubisoft Games.

Reageer op artikel:
Ubisoft geeft Watch Dogs 2 gratis weg tijdens Forward
Sluiten