Jelle van Es
Jelle van Es Games 5 dec 2017
Leestijd: 2 minuten

Ga vandaag los met Destiny 2 Curse of Osiris: uitbreiding nu beschikbaar

Begin september kwam Destiny 2 uit, een fijne shooter met een interessant verhaal. En vanaf vandaag heb je een goede reden om de game opnieuw op te pakken. Vandaag verschijnt namelijk de eerste grote uitbreiding op Destiny 2, namelijk Destiny 2 Curse of Osiris.

De nieuwe uitbreiding brengt heel wat nieuwe content met zich mee. Deze zetten we voor het gemak handig op een rijtje.

Destiny 2 Curse of Osiris – Nieuwe campaign

De belangrijkste update voor de uitbreiding is wat mij betreft de nieuwe campaign die je kunt gaan volgen. Daarin draait het om de Warlock Osiris die de spelers moeten gaan opzoeken om er achter te komen hoe hij heeft gestreden tegen de Vex. Dat levert weer een aantal interessante missies op.

Destiny 2 Curse of Osiris

Destiny 2 Curse of Osiris – Mercury

Met de nieuwe missies komt ook een nieuwe locatie, de planeet Mercury. Het is een planeet waar de Vex de dienst uitmaakt en dat is dus ideaal om er flink op los te knallen. De nieuwe locatie komt ook met een nieuwe social space, de Light House.

 

Destiny 2 Curse of Osiris – Raid en Strike

Ben je op zoek naar wat extra uitdaging, dan is het goed om te weten dat je gelijk aan de slag kunt gaan met een nieuwe Raid en en Strike missie. De Raid heet The World Eater en geeft je toegang tot een iets kortere, maar ook intensere strijd, waarbij er aan het einde uiteraard mooie loot op je ligt te wachten. Ook moet de uitbreiding je vermaken met nieuwe Strike missies.

Destiny 2 Curse of Osiris – Nieuwe gear

Omdat de Power cap nu naar 330 toegaat, is het logisch dat je aan de slag kunt gaan met nieuwe gear in de vorm van armor en wapens. Dus als jij er van houdt om nieuwe loot te scoren, dan kun je je opmaken op heel wat interessante nieuwe upgrades. Ook is het zo dat de level cap omhoog gaat naar 25, dus je kunt weer wat extra XP gaan scoren.

Destiny 2 Curse of Osiris

Destiny 2 Curse of Osiris – Nieuwe multiplayer maps

Tot slot komt de uitbreiding nog met met een tweetal nieuwe maps voor de Crucible. Althans als je op de PlayStation 4 speelt. Xbox One- en pc-bezitters krijgen slechts één nieuwe map. Dit heeft alles te maken met de deal die de game met PlayStation heeft gesloten.

Kortom, genoeg te beleven. Wil je weten wat wij van Destiny 2 vinden? Lees dan zeker onze uitgebreide review hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Ga vandaag los met Destiny 2 Curse of Osiris: uitbreiding nu beschikbaar
Sluiten