Daniel Koster
Daniel Koster 26 aug 2016

Uitvinding van het jaar rekent af met rondvliegende nagelresten

Hét probleem dat iedereen ervaart met het knippen van de nagels? Dat ze de rondte invliegen. Niet echt relaxed als je heerlijk aan de eettafel zit en je wat verloren nagelresten naast je bord ziet liggen. De uitvinding van het jaar (of misschien wel van de eeuw) rekent hier mee af.

Alsof een granaat is ontploft

Je kunt er niets aan doen, dus om boos te worden op iemand heeft geen zin. Toch blijft het een irritatie als je thuis komt en er liggen overal nagelsplinters. Je hebt al gauw het idee dat er een soort van spijkerbom is afgegaan, maar die met nagelresten was gevuld. Het enige dat je hiertegen kon doen was de stofzuiger erbij pakken of buiten je nagels knippen. Dan verplaats je het probleem lekker naar de onderbuur toe. Die krijgt dan als ‘ie pech heeft met een nageldouche te maken. Tot nu toe dan. De ‘Nail Capsule’ is dé uitvinding die hiermee afrekent. Die fungeert namelijk als capsule om je vingers heen en vangt alle nagelsplinters voor je op. Wat slim!

Daaaag rondslingerende nagelresten

Dit is nou typisch zo’n apparaat waarbij je je afvraagt dat niemand anders hier eerder is opgekomen. Dat is iemand ook vast wel trouwens, maar die heeft dat apparaat dan niet verwerkt tot product dat jij kunt kopen. Wees er daarom snel bij. De Nail Capsule staat namelijk op Kickstarter. Door elf euro toe te zeggen heb jij er al eentje in je bezit. Zo, zijn we weer een eerste wereldprobleem armer. Wat nu? Deze twaalf uitvindingen werden bij toeval ontdekt en hebben de wereld veranderd. Maar er zijn nog genoeg problemen op de wereld die mogen worden verholpen. Weet jij nog iets?

Reageer op artikel:
Uitvinding van het jaar rekent af met rondvliegende nagelresten
Sluiten