Dit uitvouwbare huis is binnen 7 uur gebouwd (en kost maar 22K)

Een huis dat binnen zeven uur gebouwd is? Ja, het kan! M.A.DI. is een uitvouwbaar huis en is binnen een paar uurtjes bewoonbaar. Doordat de woning geen fundering nodig heeft, is deze niet aan een bepaalde omgeving gebonden. Je kunt dus helemaal zelf bepalen waar je je nieuwe stulpje wilt hebben. Voor 22.000 euro heb jij deze nieuwste snelgroeiende ontwikkeling veroverd!

Architect Renato Vidal kwam op dit grandioze idee met de achterliggende gedachte het M.A.DI. huisje te gebruiken bij woningnood, beurzen, sporters die ver reizen en natuurrampen. Door de perfecte vormgeving is het namelijk aardbeving bestendig; ideaal voor de Groningers!

huis

Met drie sterke mannen én een hijskraan wordt de woning als het ware uit elkaar gevouwen. Je kunt kiezen tussen verschillende formaten tussen de 27 en 84 vierkante meter dat een prijs met zich meebrengt – uitlopend – tot 67.000 euro.

huis

Het huis heeft twee etages met op de begaande grond een leefruimte, eetkamer, keuken en een badkamer. Op de eerste etage vind je een slaapkamer met uitzicht naar buiten.

huis
huis

Het interieur is modern met wanden van hout wat zorgt voor een warme sfeer. Alle aansluitingen, zoals waterleiding, afvoersystemen, elektriciteit en airconditioner zijn voorafgaand geïnstalleerd. Wil je rustig op je gemak precies lezen hoe het M.A.DI huis werkt? Kijk dan op hier op madihome.com. Of check Unfold, een container dat zich ontvouwt tot een compleet huis inclusief voorzieningen.

Dit artikel verscheen eerder op Roomed.

Reageer op artikel:
Dit uitvouwbare huis is binnen 7 uur gebouwd (en kost maar 22K)
Sluiten