Milton Broen
Milton Broen 28 nov 2015
Leestijd: 1 minuut

Ulo houdt een oogje in het zeil als je bijvoorbeeld een uiltje knapt

Goede beveiliging is essentieel wanneer je allerlei (dure) spullen in je huis hebt liggen. Waar de meeste beveiligingscamera’s opvallen door hoe ze eruit zien, onderscheidt Ulo zich perfect. Dit is namelijk een beveiligingscamera in de vorm van een uil. Zo denkt iedereen dat het een stuk decoratie is en niet een manier om je huis onder toezicht te houden.

Ulo is jouw privé beveiliger

Ulo is een veilig hebbedingetje voor elk huishouden. Met het toegankelijke en grappige uiterlijk ziet-ie er onschuldig uit, maar dat is-ie niet. De Ulo is namelijk een goede beveiligingscamera in een speels jasje. Ook werkt-ie samen met je smartphone en is-ie zelfs te koppelen aan slimme producten zoals bijvoorbeeld het Phillips’ Hue systeem.

Slimme techniek in een leuk jasje

De Ulo beschikt uiteraard over een camera welke alles en iedereen in de gaten houdt. Door de infraroodsensor springt-ie automatisch aan als-ie beweging detecteert. Aangezien de Ulo nauw samenwerkt met je smartphone kun je vanaf afstand zorgen dat-ie foto’s maakt. Ook kan je een livestream checken om te zien wat er gaande is. Je kunt de Ulo ook gemakkelijk van ruimte verplaatsen omdat-ie door middel van een magneet te bevestigen is. Veelzijdig dus!

Zelf de Ulo ervaren?

De Ulo is voor een prijs van 149 euro (plus twintig euro aan verzendkosten) goedkoper dan de meeste beveiligingscamera’s. Daar krijg je ook nog eens een hoop voor terug. Bestel deze hi-tech uil hier zodat je altijd zicht hebt op plekken, zelfs als je er niet bent.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Ulo houdt een oogje in het zeil als je bijvoorbeeld een uiltje knapt
Sluiten