Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 16 jul 2018

Deze Uncharted-fanfilm met Nathan Fillion is belachelijk goed

Fanfilms zijn er in verschillende soorten en maten. Vaak zijn het zeer goedkope producties van een stel liefhebbers van een bepaalde serie. Dat is gewoon schattig om te zien. Om de zoveel tijd stuit je echter op een project die eigenlijk de term fanfilm niet waardig is, zo goed is het. Dat is het geval met deze Uncharted-fanfilm, waarin we Nathan Fillion zien in de rol van Nathan Drake.

Uncharted-fanfilm net Nathan Fillion

Voor wie het niet weet: de Uncharted-reeks is één van de beste gameseries van de afgelopen jaren. Het begon met Uncharted: Drake’s Fortune op de PlayStation 3 en eindigde met Uncharted 4. Als een soort van toetje kregen we ook nog de spin-off Uncharted: The Lost Legacy. Het interessante aan dit project is dat Nathan Fillion de hoofdrol speelt. Fillion ken je van series als Castle, Modern Family en Firefly. Daarnaast is het geen onbekende in de wereld van games. Zo verzorgt hij in Destiny 2 de stem van Cayde-6 en speelt hij de rol van Buck in verschillende Halo-games. Kortom, dit is een huwelijk dat eigenlijk heel goed matcht. En dat kun je goed zien aan de onderstaande video.

In bijna vijftien minuten zie je verschillende elementen uit de Uncharted-reeks terug komen. Drake is lekker arrogant, kent humor en heeft de gave om zichzelf in de problemen te kennen. Daarnaast wordt hij bijgestaan door zijn trouwe bondgenoot Scully, die hem op de achtergrond probeert te helpen. Verder wordt er fijn geknokt, wordt er geknald en zit er een zeer fijne slow-motion knockout in.

Uncharted

Kortom, alles wat een film als deze zou moeten hebben. Hopelijk zit dit Sony en Naughty Dog aan het denken en kan het geheel met nog wat meer budget dan deze fanfilm naar een echt hoog niveau worden getild. Wil je weten wat de laatste deel in de serie top maakte? Lees dan hier de review.

Reageer op artikel:
Deze Uncharted-fanfilm met Nathan Fillion is belachelijk goed
Sluiten