Tom Holland krijgt indrukwekkende tegenspelers in Uncharted film

Er is de laatste tijd veel onduidelijkheid geweest rondom de Uncharted verfilming, maar het lijkt er nu op dat de opnames dit keer wel van start gaan. Zo liet hoofdrolspeler Tom Holland onlangs weten dat volgens hem het script er erg goed uitzag.

Tevens is er een nieuw gezicht aan de cast toegevoegd. Het gaat hier om niemand minder dan Antonio Banderas, die natuurlijk geen onbekende is als het gaat om avontuurlijke films.

Drie nieuwe namen voor Uncharted verfilming

Volgens een bericht van Variety gaan naast Banderas ook Tati Gabrielle (Netflix serie The Chilling Adventures of Sabrina) en Sophia Ali (Grey’s Anatomy) een rol in de Uncharted film krijgen. Zij voegen zich bij de bestaande cast van Tom Holland en Mark Wahlberg.

Wie het project gaat regisseren is echter nog niet helemaal duidelijk. Er blijken namelijk al zes regisseurs in beeld te zijn geweest, waaronder Travis Knight. De zevende naam die aan het project gekoppeld zou zijn is Ruben Fleischer, bekend van onder andere Venom en Zombieland.

Tati gecast in Uncharted
Actrice Tati Gabrielle (Afbeelding: AFP / Valerie Macon)

Uncharted staat gepland om op 5 maart 2021 uit te komen. Al moeten we dat gezien al dat uitstellen natuurlijk met een paar korrels zout nemen.

Gamereeks

Het bronmateriaal van de Uncharted film is een gamereeks waarin schattenjager Nathan Drake centraal staat. Zoals het ernaar uitziet gaat Tom Holland de jonge versie van Drake vertolken. Ook is er een personage genaamd Sully, dat een vriend van Nathan is. Hij zal gespeeld worden door Mark Wahlberg. Wat voor karakter Banderas zal vertolken is nog niet bekend, maar hij zou gezien zijn wilde uiterlijk zomaar als piraat gecast kunnen worden.

Het meest recente spel is Uncharted: The Lost Legacy, waarvan je hier een review kunt lezen. Een paar jaar geleden zagen we overigens een zogeheten fanfilm rondom Uncharted voorbijkomen. Bij interesse kun je hem via dit artikel gratis checken.

Reageer op artikel:
Tom Holland krijgt indrukwekkende tegenspelers in Uncharted film
Sluiten