Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 14 aug 2020
Leestijd: 2 minuten

Undercover seizoen 2 komt wekelijks uit in plaats van één keer

Kijk je uit naar Undercover? Dan kun je vanaf 6 september terecht op Netflix. Er is wel een probleem: je kunt niet alle afleveringen in één keer kijken.

Undercover is een van de meest populaire Nederlandstalige series ooit. De avonturen van Bob, Kim en natuurlijk Ferry Bouman wisten veel mensen te boeien. Het is dan ook geen wonder dat veel mensen wachten op het tweede seizoen. Zij moeten nog even wachten want vanaf 6 september is de eerste aflevering te zien op Netflix.

Het tweede seizoen van Undercover is anders

Met nadruk op de eerste aflevering. Undercover krijgt namelijk een andere release dan het eerste seizoen. In plaats dat alle afleveringen in een keer op het platform komen, koest Netflix nu voor een andere aanpak. Het gaat elke week een aflevering van de serie online zetten op haar streamingdienst. Vanaf 6 september komt er elke zondag een nieuwe episode. In totaal bestaat het tweede seizoen uit 10 afleveringen. Dat betekent dat de laatste episode op 8 november is te zien.

Het tweede seizoen wordt zelfs nog spannender dan het eerste, met veel spectaculaire plottwisten die je niet verwacht. Bob en Kim zijn na hun undercover-werk elk een eigen weg gegaan. Terwijl Bob nog steeds bij de politie werkzaam is, werkt Kim als onderzoeksjournalist. Tijdens haar onderzoek naar illegale wapenhandel komt ze terecht bij een western-manage in België. Door zijn band met Kim besluit Bob er undercover te gaan. Daarbij houdt het gevaar niet op, aangezien Ferry nog steeds wraak wil nemen op Kim en Bob.

Nog meer op de planning

Voor de Undercover-fans is er de aankomende tijd nog veel meer te beleven. Zo heeft Netflix al een derde seizoen van de Nederlands-Belgische topserie bestelt. Daarnaast komt er ook nog een prequel-film over Ferry Bouman. Daarin is te zien hoe hij in zijn jongere jaren de crimineel werd die hij nu is.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Undercover seizoen 2 komt wekelijks uit in plaats van één keer
Sluiten