Rutger Houweling
Rutger Houweling Smart Home 15 okt 2014
Leestijd: 2 minuten

Unieke en goedkope meubels regel je via OpenDesk

Ben jij bezig met het inrichten van je huis, of misschien je kantoor? Als je veel geld voor een mooie inrichting over hebt moet je vooral in detail uitzoeken wat je wilt hebben. Maar als je minder geld voor de inrichting hebt zijn er maar een paar opties. Zo bieden websites of fysieke winkels met tweedehands producten een optie of je komt al snel bij de IKEA uit. Maar er is een leuke nieuwe manier om goedkoop en unieke meubels te kopen zonder dat ze al van iemand zijn geweest. Maak kennis met OpenDesk.

 
Hoe werkt het? Als je naar de website gaat kun je een ontwerp uitzoeken voor bijvoorbeeld een tafel of stoel. Deze ontwerpen zijn gemaakt door één van de tweehonderd ontwerpers die zich wereldwijd bij OpenDesk hebben aangesloten. Zodra jij een ontwerp hebt gevonden wat bij jouw inrichting past kun je ‘m kopen. Het tastbare product heb je dan nog niet, maar het ontwerp wel. Deze kun je naar een fabrikant bij jou in de buurt brengen en die maakt dan jouw meubel. Deze fabrikanten zitten verspreid over 32 landen, dus je kunt je ontwerp over bijna de hele wereld laten produceren.

 
Door OpenDesk word jij zelf de tussenpersoon in de productie van jouw meubel. Dit spaart veel kosten, maar het zorgt er ook voor dat je zelf details kunt veranderen. Als je bijvoorbeeld liever hebt dat de leuning van je stoel verder naar achteren staat zeg je dat tegen de producent. Die kan het ontwerp direct aanpassen waardoor ‘ie ook geen extra kosten hoeft te maken. Het idee van OpenDesk is vernieuwend. De bedenkers zeggen zelf dat OpenDesk voor IKEA is wat Airbnb voor hotels is. Ben jij benieuwd of er een ontwerp tussen zit dat perfect in jouw huiskamer of kantoor past? Check de website van OpenDesk hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Unieke en goedkope meubels regel je via OpenDesk
Sluiten