Mark Hofman
Mark Hofman Gadgets 4 jun 2021

Unieke OnePlus Watch de ultieme beloning voor Instagram-speurtocht

OnePlus maakt vandaag bekend dat het bedrijf met een unieke actie komt. Het is mogelijk om een zeer speciale editie van de OnePlus Watch op de kop te tikken, maar daar moet je wel wat voor doen.

Om de speciale editie van de OnePlus Watch aan te kunnen schaffen, moet je als een ware Sherlock Holmes je weg zien te vinden op Instagram. Al gaat het avontuur vanaf je eerste vondst pas echt beginnen.

Unieke OnePlus Watch: de ultieme beloning

OnePlus keert terug in oude gewoontes en dat is in dit geval een hele goede. Het bedrijf verkoopt de exclusieve OnePlus Watch Cobalt Limited Edition namelijk alleen op Instagram. Al gaat het verder dan een simpele aankoop via het social media platform. Het bedrijf organiseert namelijke een Invite Code-zoektocht, waarbij leden van de Europese community kunnen deelnemen aan verschillende speciale virtuele spelletjes. Bij het voltooien van zo’n spel krijg je een deel van de code te zien en is het de taak aan jou om de hele code te verzamelen.

Het verzamelen van de code is iets dat je op 7 juni kunt gaan doen. Al ben je dan nog niet helemaal klaar. Op donderdag 17 juni gaat de tweede Instagram-speurtocht van start. Het bedrijf laat zijn Europese community op die datum zoeken naar de websitelink. Deze is ook weer verborgen op Instagram en je krijgt als lid één uur de kans om deze te vinden. Wanneer dat gelukt is krijg je de kans om de OnePlus Watch Cobalt Edition aan te schaffen.

De OnePlus Watch Cobalt Edition is voorzien van een unieke wijzerplaat met saffierglas. Deze zorgt ervoor dat de helderheid en krasbestendigheid van de smartwatch flink verhoogd wordt. Daarnaast is de horlogekast gemaakt van kobaltlegering, wat een speciaal materiaal is dat twee keer zo hard en roestbestendig is als het originele materiaal.

Hoe duur de speciale OnePlus Watch precies is, dat zal later op Instagram bekend worden gemaakt.

Hoe goed is de smartwatch?

Een tijdje geleden kregen we de kans om de nieuwe OnePlus Watch te testen. Die ervaring viel helaas wat tegen, maar inmiddels lijkt het horloge een stuk verbeterd te zijn door software-updates. Een aangepaste review zal binnenkort op de website verschijnen.

Benieuwd wat we precies te zeggen hadden over de smartwatch? Check dan zeker even bovenstaande video!

Reageer op artikel:
Unieke OnePlus Watch de ultieme beloning voor Instagram-speurtocht
Sluiten