Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 12 mrt 2019

UNIQLO komt met speciale Street Fighter- en Monster Hunter-lijn

UNIQLO is een Japanse retailer die langzaam maar zeker de wereld heeft veroverd. In de winkel kun je voornamelijk betaalbare basic kleding vinden, maar zo nu en dan wordt er iets speciaals uitgebracht. Zo is het bedrijf nu een samenwerking aangegaan met de game-uitgever Capcom. Daardoor komt er een speciale lijn uit met kleding die gebaseerd is op de games Street Fighter en Monster Hunter.

UNIQLO X Street Fighter X Monster Hunter

Het is dit jaar 15 jaar geleden dat de game Monster Hunter voor het eerst uit kwam. De reeks was voornamelijk populair in Japan, maar heeft dankzij het geniale Monster Hunter World ook internationaal erkenning gekregen. Het is een game waarbij je het in je eentje of samen met andere spelers opneemt tegen kleine en grote monsters. De review van de laatste game vind je hier. In de UNIQLO Monster Hunter-collectie vind je verschillende shirts. Sommige zijn duidelijk ‘gaming’-achtig, terwijl anderen gebruik maken van art uit de game en zo niet te veel als gameshirt opvallen. De items zullen bestaan uit een variatie van 10 kleuren en patronen binnen de Unisex lineup, allemaal verkrijgbaar voor de prijs van €14,90, in de matenrange van XS tot en met XL.

UNIQLO

Street Fighter is misschien nog wel bekender. De eerste kwam uit in 1987, maar het was voornamelijk het tweede deel dat de serie grootmaakte. Vandaag de dag wordt de game nog altijd veel gespeeld en zijn personages als Ryu, Ken, Chun-Li en Guile absolute iconen geworden. De gamecollectie van Street Fighter is wel wat meer gaming-achtig, maar omdat het zo iconisch en retro is, is dat ook wel weer tof. Hieronder een paar voorbeelden.

De items zullen bestaan uit een variatie van 12 kleuren en patronen binnen de Unisex lineup, allemaal verkrijgbaar voor de prijs van €14,90, in de matenrange van XS tot en met XL. Beide series worden op 6 mei gelanceerd in de winkel in Amsterdam en online.

Reageer op artikel:
UNIQLO komt met speciale Street Fighter- en Monster Hunter-lijn
Sluiten