Rutger Houweling
Rutger Houweling Tech 20 aug 2017
Leestijd: 2 minuten

Dankzij deze universele controller kunnen alle andere controllers de deur uit

Of je nu een fervent gamer bent of gewoon af en toe een potje FIFA speelt, gamen is een bijzonder geschikte manier om even te ontspannen. Helaas is het alleen niet de meest goedkope hobby, maar daar gaat deze controller verandering in brengen. Dankzij de ALL Controller kun je namelijk behoorlijk wat geld besparen en tegelijkertijd je game-ervaring verbeteren.

Van PC tot smartphone en van PlayStation tot Xbox: de universele controller werkt op bijna alles

Het gaat nu nog om een Kickstarter-project, maar het begint er sterk op te lijken dat de ALL Controller snel in productie genomen gaat worden. Met nog 31 dagen te gaan heeft het project namelijk al bijna tweeënhalf keer het doel opgehaald. Niets minder dan logisch, want dit project maakt je een betere gamer en zorgt ervoor dat je op langere termijn geld overhoudt.

Als je voor 55 Canadese dollar (nog geen 37 euro) dit project backed, krijg je de controller in mei 2018 in huis. Hij is daarmee niet veel goedkoper dan vergelijkbare controllers, maar het grote verschil zit hem in het feit dat de draadloze ALL Controller universeel is. Van PC tot smartphone en van PlayStation 3 tot Xbox One. Deze joystick is te gebruiken op alle moderne game-platformen.

Meer dan alleen een controller

Dit is in principe al reden genoeg om er één of twee in huis te halen, maar het wordt nog beter. Dit is namelijk niet zo’n plastic nep controller die je vroeger had. De ALL Controller gaat namelijk nog verder. Zo kun je de gevoeligheid van de thumbsticks aanpassen en zelf instellen wat iedere knop doet. Daarnaast is ‘ie voorzien van een lcd-scherm, extra knoppen voor de pro’s onder ons en een batterij die veertig uur meegaat.

Wil je meer weten over de ALL controller of ben je zo onder de indruk dat je er wel één wil hebben? Ga dan naar de Kickstarter-pagina van de ALL Controller voor meer informatie.

Dit artikel verscheen als eerste op Manners.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Dankzij deze universele controller kunnen alle andere controllers de deur uit
Sluiten