Daniel Koster
Daniel Koster Gaming 15 okt 2016

Geheime, gratis games op het internet waar jij jezelf uren mee kunt vermaken

Herinner je die tijd nog dat je je verveelde? Dat het buiten regende, er niks op televisie was en je je Donald Duck’s al uit had? Dat je écht niet wist wat je met je tijd aanmoest? Die tijd is voorbij. Je kunt je op allerlei manieren vermaken, zoals met deze geheime spellen op het internet.

Gooien met die basketbal

Wij zijn fan van Facebook Messenger. Je kunt via de app veel meer dan enkel chatten. Wat dacht je van je vrienden uitdagen voor een potje basketbal. We legden je eerder al uit hoe dat moest. Daniël en Rutger speelden wat af. Helaas moest Rutger het onderspit, zoals gewoonlijk, delven.

Potje schaak

Dat is niet het enige dat je op Facebook Messenger kunt spelen. Zelf zijn wij fervente schaakmeesters. Niet echt eigenlijk, maar een potje schaak gaat er af en toe prima in. Door op Messenger ‘@fbchess play’ te typen in een gesprek met een vriend(in) start jij een pot schaak. May the best (wo)man win!

Nostalgisch PAC-MAN spelen via Google

Je zou denken dat we een grapje maken, maar niets is minder waar. Je kunt via Google namelijk PAC-MAN spelen. Dat gaat zo gemakkelijk als het klinkt. Het enige dat jij hoeft te doen is te zoeken op ‘PAC-MAN’. Je krijgt vervolgens de optie om het spelletje te spelen. Compleet met geluid en al. O jee, daar gaat je productieve dag! Je kunt hier nog meer spellen vinden die je via Google kunt spelen, zoals Atari.

Geen internet? Speel Jurassic Chrome

Hier kwamen wij een tijd terug achter. Gebruik jij Chrome? Dan is het opeens geen ramp als je geen internetverbinding hebt. Je kunt dan namelijk door op je spatie te tikken een spelletje spelen. Als een T-rex moet je dan over allerlei hobbels heen springen. En dat is flink verslavend!

Zo, dat waren vier awesome games die je online kunt spelen. Op Froot vind je nog drie spellen op het internet waar je jezelf mee kunt vermaken. Toe aan nog meer games? Wat dacht je dan van deze retro-games die je op je smartphone kunt spelen of deze vijf topgames voor je iPhone?

Reageer op artikel:
Geheime, gratis games op het internet waar jij jezelf uren mee kunt vermaken
Sluiten