Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Gadgets 30 nov 2018

Deze sneaky USB-stick is vermomd als betonblokje

Net zoals we in het echte leven kunnen omkomen in de vele spullen die we verzamelen, kan het op onze laptops ook behoorlijk uit de hand lopen met bestanden. Doorgaans lijkt het erop dat je nooit genoeg ruimte hebt voor al die programma’s, foto’s en video’s en heb je extra opslagruimte nodig. Een USB-stick kan dan een grote uitkomst zijn, maar de meeste sticks hebben niet echt veel te bieden qua design. Mocht je toch iets spannenders willen, heeft de Etsy shop GreyMass precies wat je nodig hebt: een stijlvolle USB-stick, die vermomd is als betonblokje.

USB-stick van echt beton

Niet alleen lijkt de stick op een stuk beton, maar hij is ook daadwerkelijk gemaakt van beton. Daarnaast komt er ook nog keramiek bij kijken en wordt er zowel echt als kunstmatig steen gebruikt voor de behuizing. Het ding is 50 x 20 x 10 cm groot en huist binnenin een Kingston Data Traveler SE9.

USB-stick beton

Oplossing voor nieuwsgierige ogen

Met het kapje erop zie je nauwelijk dat er een naad loopt en zal niemand vermoeden dat het om een USB-stick gaat. Dat is handig als je nieuwsgierige vrienden of vriendinnen hebt, die sneaky door je bestanden willen bladeren. Dankzij de beton-look kun je gewoon voor de “hide in plain sight” strategie gaan als je geen zin hebt om een briljante verstopplek te bedenken.

USB-stick beton

Verschillende opslag-versies

Mocht je het ding willen bestellen, kun je dat doen via Etsy. Je hebt verschillende opties qua opslagruimte en de goedkoopste versie komt met 16GB en met een prijskaartje van 21,95 euro. Als je voor de maximale opslagruimte wilt gaan, kome je terecht bij een 128GB model voor 65,88 euro. Dat is echter niet de duurste optie. Je kunt namelijk ook nog ervoor kiezen om er iets leuks op te laten graveren, wat de prijs uiteraard omhoog haalt.

USB-stick beton

Niet alleen geeft het beton de stick een stijlvolle look, maar het is daarbij ook nog eens lekker stevig. Ook het smartphonehoesje Luna Skin gaat daarom voor beton om je dure smartphone extra veilig te houden.

Etsy

Reageer op artikel:
Deze sneaky USB-stick is vermomd als betonblokje
Sluiten