Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Home 29 jul 2017

Dit betonblok speelt al je favoriete muziek af

Als je het voor het eerst ziet moet je hoogst waarschijnlijk even goed kijken, voordat je ziet wat het precies is. De UTOPIA Titan Bluetooth speaker lijkt namelijk precies op een betonnen blok met twee zwarte oogjes. Met Titan voeg je echter een vleugje van de moderne industriële look toe aan je interieur, terwijl je ook meteen draadloos kunt genieten van je muziek.

Met de hand gemaakt speciaal stuk beton

De Titan is gelukkig niet gemaakt van het standaard beton, dat voor normale blokken wordt gebruikt. Het beton van de speaker is een speciale soort, welke tien keer sterker is dan standaard. Ook is het gemengd met verschillende pigmenten, mineralen en soms zelfs marmer en bazalt. Dit zorgt ervoor dat het oppervlakte van elke UTOPIA Titan speaker toch net weer iets anders is. De speakers zijn namelijk allemaal uniek en worden zelfs in Budapest één voor één met de hand gemaakt.

60 watt mix tussen industrieel design en draadloze audio technologie

Muziek speel je af op de 60 watt speaker door gebruik te maken van Bluetooth aptX of de goede oude 3.5 mm headphone jack. Hij is uitgerust met 75 mm full range drivers en een bass-reflex poort aan de achterkant. Met Titan wilde UTOPIA een interessante mix tussen een industrieel design en de draadloze audiotechnologie neerzetten en dat is met dit betonnen blokje zeker gelukt. Hoewel we erg geïnteresseerd zijn in of de speaker ook even zwaar is als beton, wordt het gewicht nergens vermeld.

Utopia Titan Bluetooth speaker

Lancering UTOPIA Titan Bluetooth speaker op 4 augustus

Op 4 augustus is het zover en zullen de UTOPIA Titan speakers worden gelanceerd. Om 50% korting te krijgen op je modern stukje beton moet je je inschrijven voor de nieuwsbrief. Helaas krijgt maar een beperkt aantal mensen de korting dan daadwerkelijk. Wat de prijs met of zonder korting wordt is nog onbekend.

Met de Titan zien we eindelijk weer een “normale” speaker op de markt verschijnen. De laatste tijd lijken het namelijk alleen maar slimme speakers te zijn. De laatste toevoeging aan het rijtje is de speaker van het Chinese Xiaomi.

Reageer op artikel:
Dit betonblok speelt al je favoriete muziek af
Sluiten