Vaak koude voeten? Digitsole is een verwarmingselement voor in je schoenen!

Je kunt nog zó stoer zijn: als je koude voeten hebt werkt dat enorm op de zenuwen. Het is slecht voor je concentratie, soms pijnlijk en al met al gewoon niet comfortabel. De meest simpele oplossing is even een stukje te lopen, zodat de doorbloeding beter wordt, maar dit kan niet altijd en overal.

We hebben in Nederland gelukkig geen klimaat waardoor je tenen er om de haverklap af vriezen, maar we kunnen ons best situaties voorstellen waarin deze Digitsole van pas komt. Het is een inlegzool voor je schoen met een verwarmingselement. Lekker warm!

Op de maximale stand houdt de Digitsole je voeten ongeveer acht uur lang op 45 graden, met een lagere temperatuur houdt ‘ie het natuurlijk langer uit. Je bestuurt de inlegzool met een app, waar je ook informatie kunt checken die Digitsole verzamelt (o.a. een stappenteller). Nadeel is wel dat deze zool slechts spatwaterdicht is en dus niet in de wasmachine mag.

 
Je reserveert je eigen Digitsoles voor ongeveer negentig euro (incl. verzendkosten), in januari worden ze waarschijnlijk geleverd.

Reageer op artikel:
Vaak koude voeten? Digitsole is een verwarmingselement voor in je schoenen!
Sluiten