Thomas Aalderink
Thomas Aalderink Tech 6 okt 2019

Vacature: WANT zoekt freelance redacteuren

Ben jij gek op tech, smartphones, films, series, elektrische auto’s, gadgets, toffe innovaties of andere onderwerpen die in dit rijtje passen? En heb je ook nog eens een lekker vlotte pen? Dan willen we graag even je aandacht. WANT is namelijk per direct op zoek naar enthousiaste freelance redacteuren.

We zoeken iemand die verhalen op een creatieve en amuserende wijze in foutloos Nederlands kan vertellen. Iemand die weet wat er speelt in de wereld van tech en in staat is om dit zo op digitaal papier te zetten dat het lekker wegleest. Voel jij je wel thuis in deze beschrijving, dan willen we graag kennis met je maken.

Interesse?

We zijn zeer flexibel. Of je nu een paar artikelen per week wilt schrijven, of een aantal dagen volle bak wilt knallen, het kan allemaal. Kun je daar wel wat mee? Stuur dan je motivatie en cv naar [email protected]. Heb je een portfolio of voorbeelden van artikelen die je geschreven hebt? Stuur deze mee, dan weten we precies wat voor vlees we in de kuip hebben.

Wat doet WANT

WANT voorziet lezers dagelijks van content over innovatie en pop-cultuur. Of het nu gaat om de meest recente smartphones, de techniek achter je favoriete auto of de nieuwste films en series op Netflix: op WANT ga je het vinden! We schrijven met volle passie over Apple, Samsung, Elon Musk, Marvel en nog heel veel meer. En hebben we nog tijd over? Dan maken we onze eigen podcast en schieten we toffe video’s voor ons YouTube-kanaal.

Reageer op artikel:
Vacature: WANT zoekt freelance redacteuren
Sluiten