Jelle van Es
Jelle van Es Gadgets 7 jun 2019

Vaderdag 2019: 10 fantastische cadeau’s voor je vader!

Op zondag 16 juni is het zover: dan kunnen alle vaders en papa’s lekker uitslapen en worden ze verwend. Op vaderdag vertel je je vader hoe goed hij het doet als ouder (uit ervaring: ik heb geen idee wat ik doe, maar elke dag weet ik mijn kinderen weer te verzorgen). Of je zet je partner even in het zonnetje omdat hij elke zaterdagavond met wind en weer uit bed gaat om dochter- of zoonlief naar de sportclub te brengen. Natuurlijk, een macaroni-ketting of een tekening is leuk, maar je kunt ook iets anders geven.

Een cadeau voor een man is vaak een stuk lastiger dan voor een vrouw. Wij zijn op zoek gegaan en hebben een tiental producten gevonden voor een top-vaderdag.

Het boek Pet Sematary

Stephen King is zonder twijfel één van de bekendste schrijvers van horrorverhalen. Zijn boek Pet Sematary is een tijdloze klassieker. Dit jaar wordt het boek opnieuw verfilmd, maar zoals wel vaker is de kans groot dat het boek beter is dan de film. Met meer dan 400 bladzijden is het een lekker dik boek.

Scoor hem hier

vaderdag

Leer alles over Bitcoin

Bitcoins en Cryptocurrency is iets dat vandaag de dag veel aandacht krijgt. Ook op deze site kun je er dagelijks over lezen en hopen we je goed op de hoogte te houden. Voor wat meer kennis kun je duiken in het boek Bitcoin en andere cryptocurrency. Het legt je uit hoe het werkt en geeft antwoord op de vraag wat je er daadwerkelijk mee kunt doen.

Scoor hem hier

bitcoin

Een betaalbaar luchtje

Een man die lekker ruikt is altijd fijn. Wanneer je budget voor vaderdag niet heel erg groot is, maar je wel iets leuks wilt geven, dan is David Beckham Instinct een aanrader. Momenteel met een dikke korting te scoren. Dan lijkt het alsof je heel veel geld hebt uitgegeven, maar uiteindelijk valt dat dus wel mee. Sla je wel mooi twee vliegen in één klap.

Scoor hem hier

vaderdag

Scheerkit

Eén van de dagelijks struggles van de man, is het haar dat overal vandaan komt. Of je nou een vikingenbaard hebt of gladgeschoren bent, als mannen hebben we allemaal te maken met onze baardgroei. Met deze fijne scheerkit ben je van alle markten thuis en kun je jezelf verzorgen zoals dat het beste uitkomt. Dus perfect om als cadeau te krijgen.

Scoor hem hier

vaderdag

Google Home Mini

De smartspeaker is nog altijd bezig met een opmars. De mogelijkheden met de speaker worden steeds uitgebreider en de prijs wordt ook minder. De Google Home Mini is een kleine en compacte smartspeaker. Via Google Assistent kun je hem allemaal opdrachten geven. Denk daarbij aan de vraag hoe het weer is, maar ook kun je de opdracht geven om je favoriete muziek af te spelen.

Scoor hem hier

Google home mini

Elektrische barbecue

De barbecue is nog altijd iets typisch voor mannen. Het is een oerinstinct. Jagen op dieren en dan het gezin voorzien van vlees. Vandaag de dag haal je dat vlees (of de vegetarische variant) gewoon bij de supermarkt en kook je het boven een vuur. Of boven deze elektrische barbecue. Geen gedoe met kolen die moeten opwarmen of rammel achteraf.

Scoor hem hier

Diverse herenaccessoires

Je kunt ook zelf wat inspiratie op doen in de categorie van de herenaccessoires. Daarbij zijn er diverse zonnebrillen, horloges en andere handige gadgets nu dankzij vaderdag in prijs verlaagd. Kortom, keuze genoeg en dan kun je zelf nog even gaan peilen of vaderlief er interesse in heeft.

Scoor ze hier

The Crew 2

The Crew 2 is een uitgebreide racegame die je mee op reis neemt door de Verenigde Staten. Je kunt gaan scheuren met verschillende exotische wagens, maar kunt er ook voor kiezen om los te gaan op het water of door de lucht. Het is een game die enorm uitgebreid is en zodoende goed is voor vele uren aan speelplezier.

Scoor hem hier

The Crew 2

Sonos One

Wil je je vader echt de vaderdag van zijn leven geven? Dan kun je voor deze Sonos One kiezen. Het levert een enorm goede geluidservaring op. Bovendien kent de speaker verschillende smartfunctionaliteiten en ben je zodoende goed voorbereid op de toekomst. Een verrijking voor elke huiskamer.

Scoor hem hier

Sonos One

Wijnpomp

Houd jouw vader van een goed wijntje, maar drinkt hij niet in één keer de fles leeg? Dan doe je hem een plezier met deze wijnpomp. Het zorgt er voor dat de geopende fles wijn veel langer goed blijft en je zodoende voor een lange periode kunt genieten van een lekker wijntje op een vrije avond.

Scoor hem hier

Hopelijk helpt dit je een beetje op weg om een goede en leuke vaderdag te beleven. Meer toffe deals vinden? Check dan dit artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Vaderdag 2019: 10 fantastische cadeau’s voor je vader!
Sluiten