Vijf originele AliExpress cadeautjes voor vaderdag

Voor het onwaarschijnlijke geval dat alle reclamefolders en displays in de winkel je niet zijn opgevallen: op 17 juni is het weer vaderdag. Je bent nu nog op tijd om eindelijk eens weldoordachte cadeautjes te kopen en niet met sokken, aftershave of een stropdas aan te komen. Dit jaar is je kans om een origineel cadeau te bedenken, zoals deze vijf AliExpress koopjes.

Basketbal op de wc

Stiekem denken alle mannen dat ze een ster (zouden kunnen) zijn in basketbal en je vader vast en zeker ook. Met deze mini basketbal set kan hij een paar keer per dag  stiekem oefenen op de wc. Niemand die het ziet als het even misgaat en het is toch beter dan je op het toilet zitten te vervelen? Je hebt wel de kans dat mensen opeens een stuk langer op de wc blijven.

AliExpress basketball wc

Prijs: 10,41 euro

The Walking Dad

Als je vader fan is van The Walking Dead (en dat is hij hoogstwaarschijnlijk aangezien hij jouw vader is) is dit het ultieme vaderdag cadeau. Niet alleen kan hij met dit t-shirt laten zien dat hij niet bang is voor een paar zombies, maar het wordt meteen ook duidelijk dat hij de zombie scene ownt. En als hij het toch niet leuk vindt, kun je het altijd nog zelf houden. Je hoeft er zelfs geen echte vader voor te zijn. Alexa telt toch ook wel als soort van kind?

AliExpress The Walking Dad tshirt

Prijs: 13 euro

Persoonlijk wijnvat

Waarschijnlijk houdt je vader wel van een wijntje op zijn tijd en als hij dan toch wijn drinkt, waarom niet uit zijn eigen wijnvat? AliExpress heeft wijnvaten voor je in allerlei kleurtjes en ook al drinkt je vader geen wijn, het is alsnog een mooi decoratiestuk. Als je echt de blits wilt maken, vul je het cadeautje van tevoren al met een lekkere versnapering. Overigens kan er best ook whisky in als dat meer in de smaak valt.

AliExpress wijnvat

Prijs: 28,56

Georganiseerde pasjes

Er bestaan zo ontzettend veel pasjes, die je maar de hele tijd met je mee moet zeulen. Denk maar aan creditcards, bankpasjes, je ID-kaart, rijbewijs en dan nog allerlei winkelpasjes, zoals die van de Gall & Gall. Om je vader te helpen al zijn pasjes georganiseerd bij zich te hebben is deze pasjeshouder een uitkomst. Hij is gemaakt van paardenleer en aluminium en komt meteen met bescherming tegen shady mensen die stiekem draadloos gegevens willen stelen.

AliExpress pasjes houder

Prijs: 15,55 euro

The Force is with me

Is je vader eerder een strijder voor de Galactic Empire of een Jedi? Het maakt ook eigenlijk niet uit want deze glorieuze Star Wars badjas heeft voor beide partijen een aparte uitvoering. Je vader zal zich noch nooit zo één hebben gevoeld met The Force. Als hij geen idee heeft wat Star Wars is, is het ook gewoon een lekkere zachte en comfortabele badjas.

AliExpress Star Wars badjas vaderdag

Prijs: 26 euro

Mocht je vader echt een Star Wars fan zijn, dan is er misschien wel een interessanter cadeau voor vaderdag op Ebay. Daar wordt namelijk een origineel stukje van de Death Star verkocht. Het is wel wat duurder dan de badjas en staat nu op ruim 11.000 euro.

Reageer op artikel:
Vijf originele AliExpress cadeautjes voor vaderdag
Sluiten