A de Jong
A de Jong | LinkedIn Gadgets 30 mei 2018

WANT to have: 5 ultieme mannengadgets voor Vaderdag

Vaderdag komt eraan, een bijna even belangrijke dag als Moederdag. En waar je jouw moeder blij maakt met shampoo en chocola, wordt jouw vader natuurlijk wild van gadgets voor mannen. Vijf ultieme cadeaus waarmee je als zoon of dochter de show steelt tijdens Vaderdag.

Geen Vaderdag zonder bier

Een Vaderdag is niet compleet zonder bier. En als het dan ook nog met een zelf gebrouwen biertje kan, is het feest helemaal compleet. Een goede gift is dan ook de Picobrew, waarmee je in twee uren een vijf liter bier tapt.

Natuurlijk ervaar je daarmee niet het echte gevoel van bierbrouwen, maar je weet zelf ook dat vaders houden van makkelijk. Lees hier meer over het apparaat.

Vaderdag

Geen Vaderdag zonder muziek

Vaderdag is de enige dag dat je toegeeflijk bent en luistert naar zijn oude meuk. Al moet gezegd worden: tussen zijn muziek uit de jaren 60 en 70 zitten behoorlijk lekkere hitjes.

Hoe dan ook: je vader heeft tegenwoordig ook een smartphone, waar hij waarschijnlijk langzaam maar zeker verslaafd aan begint te raken, maar dat terzijde. Hij is in ieder geval toe aan een goede draadloze speaker. Geloof ons, daar wordt hij blij van. Keuze te over, maar als je echt voor ruig gaat, geef je deze betonnen Master and Dynamic MA77 Concrete Speaker cadeau.

vaderdag

Geen Vaderdag zonder eten

Er moet ook gegeten worden. Geen ingewikkeld gedoe, maar gewoon een goede pasta. Want als vaders koken, is het, en noem ons gerust generaliserend, chili con carne of spaghetti.

Waar je jouw vader blij mee maakt is deze pastamaker. Het model van Philips maakt in tien minuten tijd verse pasta, van lasagne tot spaghetti. Makkelijk te gebruiken én schoon te maken. Kost je 166 euro. Heb je wel over voor je pa toch?

vaderdag

Geen Vaderdag zonder koffie

Na het eten een bakje koffie, logisch. Maar je vader heeft natuurlijk al één koffieapparaat die hij wel gebruikt en drie apparaten die op zolder staan. Ga daarom voor een origineel cadeau. Wij zeggen: de Mokase.

Deze slimme case zorgt ervoor dat je vader op ieder moment koffie kan zetten. Lees hier meer over dit topding. Kost je 24,95.

Geen Vaderdag zonder humor

Ten slotte moet er natuurlijk ook een beetje gelachen worden op de dag waarop je een ode brengt aan je vader. Dus verras je die ouwe met toiletgolf. Geniaal, kost je slechts een tientje.

vaderdag
Reageer op artikel:
WANT to have: 5 ultieme mannengadgets voor Vaderdag
Sluiten