Jeroen Kraak
Jeroen Kraak | LinkedIn Deals 16 juni 2020

Ideale Vaderdagtip: deze Chromebooks zijn nu heel goedkoop op Amazon

Zoek je nog een cadeau voor je vader, of heb je zelf een nieuwe laptop nodig? Dan zijn deze Acer Chromebooks wel heel voordelig.

Eens in de paar jaar komt je laptop op het punt om vervangen te moeten worden. Hij is te traag geworden of de specs voldoen niet meer aan de hedendaagse tijd. Ben je vaak onderweg met je laptop? Een Chromebook is dan een goede oplossing. Ze zijn licht en hebben een lange accuduur. Hierdoor hoef je alleen ’s avonds als je thuis bent op te laden. Ook starten ze razendsnel op en hebben zijn makkelijker in gebruik dan een normale laptop. Wel moet je oppassen dat niet alle programma’s op een Chromebook kunnen, al is er een groot aanbod in de Google Play Store.

Chromebooks worden door verschillende merken gemaakt, waaronder Acer. Het goede nieuws is dat die van het merk deze week wel heel voordelig zijn bij Amazon.

Acer Chromebook Spin 13

Misschien wel de beste aanbieding qua midrange Chromebooks op dit moment is de Acer Chromebook Spin 13. De laptop heeft een scherm met touchscreen dat je volledig kunt kantelen, waardoor het ook te gebruiken is als tablet. Deze chromebook heeft een 13,5 inch Quad HD scherm, waardoor je op 1440p kunt Netflixen. Onder de motorkap zitten een Intel Pentium Gold 4417U-processor met een snelheid tot 2.3 Ghz en een Ram van 8GB. Normaal kost deze Chromebook 699 euro, maar nu is die verkrijgbaar voor 502,99 euro.

Acer Chromebook Spin 13 2

Acer Spin 15

Heb je een wat kleiner budget, dan is de Acer Chromebook Spin 15 een optie. Deze heeft een Full-HD touchscreen van 15,6 inch. Wel heeft het een flink mindere processor dan de Spin 13, de Intel Celeron N3450 Quad Core met snelheden tot 1.1 Ghz. Ook is de RAM minder met 4GB. De mindere stats merk je vooral in de prijs. Deze is 301,99 euro, terwijl die normaal voor 439 euro te krijgen is.

Acer Chromebook Spin 15

Acer Chromebook 314

Heb je geen touchscreen en een 360 graden-scherm nodig? Dan heeft Amazon ook nog de Acer Chromebook 314 in de aanbieding. Deze heeft dezelfde statistieken als de Spin 15, alleen is het scherm 14 inch. Voor het kleinere formaat en geen touchscreen betaal je ook minder. Normaal is dat 319 euro, maar nu 250,99 euro.

Acer Chromebook 314
Reageer op artikel:
Ideale Vaderdagtip: deze Chromebooks zijn nu heel goedkoop op Amazon
Sluiten