WANT to Have: Valentijnsdag cadeaus en gadgets onder de 25 euro

Ben jij op zoek naar een leuk cadeau voor je (potentiële) partner op Valentijnsdag, maar heb je geen zin je compleet scheel te betalen? Look no further! Wij hebben de leukste cadeaus en gadgets onder de 25 euro voor je op een rijtje gezet.

Sushezi Sushi Bazooka – Fonq

We gaan je even vertellen hoe je je date goed kunt inpalmen tijdens Valentijnsdag: koop deze sushi bazooka en maak zelfgemaakte sushi. Win-win lijkt ons: je date is heel blij met jou, en je mag zelf ook sushi eten. Prijs: 20,95 euro.

Valentijnsdag

Elon Musk – Bijenkorf

Iemand een klein beetje inspiratie cadeau geven en wat afleiding op de eenzame momenten is altijd een goed idee. Prijs: 24,99 euro.

Valentijnsdag

OXO Good Grips Avocadosnijder 3-in-1 – Fonq

Wie houdt er niet van avocado?! Juist, niemand. Daarom is dit cadeau top en heeft het ook geen verdere uitleg nodig. Prijs: 9,95 euro.

Valentijnsdag

HP Schau dashcam LCD 36685 – Blokker

Wil je je lover een subtiele hint geven over dat hij/zij wel een paar extra ogen op de weg kan gebruiken? Dan is deze dashcam van HP het ideale cadeau. Prijs: 15,00 euro.

valentijnsdag

Body Sculpture Kunststof Kettlebell – CoolBlue

Ook dit cadeau kan een stille hint zijn naar je partner toe. Maar dat hoeft natuurlijk niet. De kettlebell is verkrijgbaar in 16 kilo en in 12, 10 en 8 kilo. Prijs: 24,99 euro.

Valentijnsdag

ION VR360 3D Virtual Reality bril – Blokker

Als je eenmaal hebt ervaren hoe tof VR is, dan wil je alleen maar meer. Deze bril is er niet een uit het hogere segment (anders koste hij wel meer dan 15 euro), maar het is wel een leuk hebbeding.

valentijnsdag

Valentijnsdag confetti kanon – Action

Als je de liefde écht goed wilt vieren op Valentijnsdag, dan mag confetti in hartjesvorm natuurlijk niet ontbreken. Kun je het daarna lekker samen weer van de vloer vegen. Prijs: 0,77 euro.

valentijnsdag

Powerbank 2600 mAh – Hema

Als je wilt dat je lover iedere seconde van de dag bereikbaar is, geef hem/haar dan een powerbank. Prijs: 9,90 euro.

Valentijnsdag

Bijtende dino spel – Action

Dit spel speelde je toen je een kind was wellicht soms (in krokodil-variant), maar de bijtende dino is ook erg goed in te zetten als drankspel. Dit maakt zelfs van de meest awkward date op Valentijnsdag een leuke avond, mede mogelijk gemaakt door de Action. Prijs: 3,99 euro.

Valentijnsdag

Stalen Dopper – Bijenkorf

Hydrateren is super belangrijk, dat weten we allemaal. Hoe lief ben jij als je een waterfles voor je lover koopt, zodat hij/zij ten allen tijde gehydrateerd kan blijven?! Prijs: 24,50 euro.

Valentijnsdag

Knijpfiguur – Flying Tiger

Iedereen weet dat je bij de Flying Tiger alles koopt wat je niet nodig hebt. Dat geldt ook voor deze gadget. Het knijpfiguur is eigenlijk met name perfect voor wie alleen thuis zit tijdens Valentijnsdag en wat frustratie kwijt moet. Prijs: 3 euro.

Valentijnsdag

Powerbank spiegeltje 3000 mAh – Hema

Een powerbank is handig, maar neemt wel extra ruimte in in je tas. Deze powerbank is multifunctioneel door de verlichte spiegeltjes. Dan heb je tenminste iets om naar te kijken tijdens het opladen. Prijs: 20 euro.

Valentijnsdag

Luckies Lo-fi Smartphone Projector Beamer – Fonq

Films kijken op je laptop is leuk voor een normale avond. Wil je je lover echt verrassen op Valentijnsdag, bouw dan je eigen thuisbioscoop met deze smartphone projector beamer. Prijs: 21,95 euro.

Valentijnsdag

LEGO® Brick 4 Opbergbox – Fonq

Hier ga je de echte Lego-liefhebber heel erg blij mee maken, neem dat maar van ons aan. Prijs: 19,95 euro.

Valentijnsdag

Wil je de dag helemaal compleet maken? Check dan welke series je het beste kunt bingen, als het aan Netflix ligt tenminste.

Reageer op artikel:
WANT to Have: Valentijnsdag cadeaus en gadgets onder de 25 euro
Sluiten