Martijn Pijnenburg
Martijn Pijnenburg Films & Series 12 nov 2019

Van Apple TV+ tot Netflix: deze trailers zijn het checken waard! | Week 46 2019

Netflix mag dan weer een hoop leuks aan haar aanbod hebben toegevoegd, maar er komen ook een hoop interessante nieuwe titels naar andere streamingdiensten. Zoals bijvoorbeeld het recente Apple TV+. Al wordt gelukkig ook de traditionele bioscoop niet vergeten.

Hieronder hebben we een klein overzichtje gemaakt van komende films en series die wat ons betreft het in de gaten houden waard zijn. Met name naar Color Out of Space zijn we erg benieuwd!

Soul | Pixar film

Naast enkele trailers voor Onward – met stemmen van Chris Pratt en Tom Holland – heeft Pixar nu ook beeldmateriaal gedeeld voor een andere aankomende animatiefilm. Het gaat hier om Soul, waarin een muziekleraar eindelijk de kans lijkt te krijgen om zijn droom als jazzmuzikant waar te maken. Een ongeval zorgt er echter voor dat hij naar een andere wereld wordt getransporteerd en daar de taak krijgt om ongeboren zielen voor te bereiden op het echte leven.

Soul zal in vermoedelijk in juni volgend jaar naar de bioscoop komen.

Bad Boys For Life | Bioscoop

Het heeft even geduurd, maar volgend jaar gaat er eindelijk een nieuwe Bad Boys film komen. Gezien zowel weer meedoen zou het zomaar een ouderwets goede actieknaller kunnen worden. De trailer ziet er in ieder geval niet slecht uit:

Servant | Apple TV+

Wie bekend is met regisseur M. Night Shyamalan (The Sixth Sense, Split) weet dat hij als geen ander creepy mysteries kan bedenken. Vandaar dat zijn voor Apple TV+ gemaakte serie Servant wat ons betreft de moeite waard is om in de gaten te houden. De eerste aflevering verschijnt op 28 november.

Wendy | Bioscoop

Wendy is een hervertelling van het welbekende Peter Pan-verhaal, maar dan vanuit een net wat ander perspectief. Dit project gaat volgend jaar pas uitkomen (28 februari om precies te zijn), maar gelukkig hebben wel al een prachtige trailer:

The Banker | Apple TV+

Naast series laat Apple ook films voor haar streamingdienst maken. Een daarvan is het op een waargebeurd verhaal gebaseerd The Banker, met hoofdrollen voor niemand minder dan Samuel L. Jackson en Anthony Mackie. De film zal op 6 december online verschijnen.

Hala | Apple TV+

Een andere Apple TV+ film is Hala, dat gaat over een Pakistaanse Amerikaanse tiener die haar best doet om twee werelden met elkaar te combineren – het avontuur van de middelbare school en de controle van haar overbeschermende ouders. De film zal vanaf 6 december te zien zijn.

Color Out of Space | Bioscoop

De op visueel vlak indrukwekkende horrorfilm Mandy wist destijds al veel mensen te verassen, maar nu blijkt dat Nicolas Cage opnieuw de hoofdrol in een dergelijke titel te pakken heeft. Dit keer gaat het om Color Out of Space, een film gebaseerd op een verhaal van de legendarische horrorschrijver H.P. Lovecraft.

Ondanks dat ook in dit project de ruimte centraal staat is het qua toon en setting totaal niet te vergelijken met bijvoorbeeld de serie ‘For All Mankind’ van Apple TV+ of natuurlijk het eveneens binnenkort te verschijnen Star Wars: The Rise of Skywalker. Al zal die laatste vrijwel gelijktijdig uitkomen met Color Out of Space, dat vanaf 20 december te zien zal zijn.

The Two Popes | Netflix film

Wat eigenlijk het meervoud van het woord ‘paus’? Dat is niet relevant zou je zeggen, want het kan er tenslotte toch altijd maar eentje tegelijk zijn. Of toch wel? In de Netflix film Two Popes zien we namelijk niet één, maar twee pausen en ze worden ook nog eens vertolkt door Anthony Hopkins en Jonathan Pryce. De film is vanaf 20 december op de streamingdienst te zien.

The New Pope | HBO serie

Als we het nou toch over meerdere pausen hebben, dan mag The New Pope zeker niet ontbreken. Dit is namelijk een HBO serie waarin ook een paus centraal staat. Deze zal in januari verschijnen.

Benieuwd welke trailers er de week hiervoor zijn verschenen? Dan raden we je aan om ook even ons overzicht van week 45 2019 te checken!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Van Apple TV+ tot Netflix: deze trailers zijn het checken waard! | Week 46 2019
Sluiten