Daniel Koster
Daniel Koster 3 okt 2015
Leestijd: 1 minuut

Van deze toffe zwarte Panther-motor worden er slechts 9 gemaakt

De motoren van Bandit9 onderscheiden zich op twee manieren van de rest. Ten eerste aangezien ze er futuristisch en vet uit zien. Zo ook deze bike, de Panther. En ten tweede door de ideologie die zij aanhouden. Elke motor is namelijk compleet uniek en er worden slechts negen motoren van elke uitvoering geproduceerd. En als deze negen motoren uitverkocht zijn worden er geen nieuwe meer van gemaakt. Een toffe ideologie én een toffe tweewieler!

De unieke Panther motor, geheel in zwart gehuld

Wanneer je een motor geheel in het zwart produceert moet het wel een vette creatie zijn. En dat is de Panther zeker. Het hele ontwerp klopt en ziet er superstrak uit. Dit komt door de twee termen die de ontwerpers altijd aan hun eigen creatie moeten kunnen hangen. Hun motoren moeten namelijk altijd uniek én handgemaakt zijn. Om dit voor elkaar te krijgen laten ze zich niet inspireren door eerdere motoren, maar kijken ze naar sciencefiction-films. Die inspiratie hebben ze op een Triumph Bonneville T100 losgelaten. En dat is wel aan het resultaat te zien, welke strak doch futuristisch is. Wij zijn fan!

Voor ‘slechts’ 17.000 euro van jou

Het mooiste van het verhaal is dat-ie van jou kan zijn. Je betaalt rond de 17.000 euro (exclusief verzendkosten) voor de Bandit9 Panther. Je kunt meer informatie over de Panther op de site lezen, vanwaar je ook een mailtje kunt sturen naar Bandit9 toe om ‘m te reserveren. Doe je dit, dan ben jij (maximaal) één van de negen gelukkigen die op een dergelijke motor de wegen onveilig maakt!

Check ook:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Van deze toffe zwarte Panther-motor worden er slechts 9 gemaakt
Sluiten