Daniel Koster
Daniel Koster 5 dec 2016

Van deze websites (die je waarschijnlijk niet kent) word je slimmer

Het internet staat vol met allerlei pareltjes. Je moet ze alleen wel weten te vinden. Wat dacht je van deze handige websites waar je het bestaan waarschijnlijk niet vanaf weet? Hetzelfde geldt voor deze acht websites waar je slimmer van wordt:

Jezelf blijven ontwikkelen

[listicle]

Maak met WebsiteSetup je eigen website

Ben jij in het bezit van een bedrijf? Dan is een eigen website een goed idee. Dat is alleen geen goedkoop grapje. Via WebsiteSetup kun je zelf gemakkelijk een website maken. Probeer het eens met een WordPress-site, die zien er vaak nice uit.
[/listicle]

[listicle]

Leef creatief met CreativeLive

Creatief zijn kun je leren. Dat is iets wat CreativeLive laat zien. Je komt hier allerlei cursussen tegen op het gebied van fotografie, ontwerp, muziek, geld en het maken van gave sh*t. Waar wacht je nog op?
[/listicle]

[listicle]

Guide your life

Waarom zelf allerlei gidsen ontwikkelen om je in het dagelijkse leven verder te helpen, als Guides dat voor je doet. Deze worden door experts uit verschillende disciplines voor jou ontwikkeld. Doe er je voordeel mee.
[/listicle]

[listicle]

Ben jij psycho?

Wij vinden psychologie ontzettend interessant. Dat je daar in je leven ook nog voordelen uit kunt putten is natuurlijk dubbel winnen. Vandaar dat Psychology Today echt niet in deze lijst mag ontbreken.
[/listicle]

[listicle]

Wil jij investeren?

Dan is Investopedia een goede om te checken. Je leert via deze website alle ins en outs van het financiële leven. Dat is natuurlijk sowieso een goede, zelfs als je niet wilt niet investeren. Check die website gewoon.
[/listicle]

[listicle]

Ga gratis naar MIT

MIT is één van de meest prestigieuze technische universiteiten ter wereld. MIT OCW laat jou gratis meer dan tweeduizend lessen volgen die op de universiteit worden gegeven. Ja, die zijn ingewikkeld, maar daarom des te boeiender!
[/listicle]

[listicle]

Nolo geeft je rechtelijke hulp

Of het nou over je belastingen gaat, je creditcard of andere zaken, het is fijn om advies in te winnen. Daar moet je dan wel voor in de buidel graaien. Nolo is gratis en bezit over een hele reeks onderwerpen. Op die manier kun je zelf eerst op onderzoek uitgaan en de oplossing voor je probleem vinden.
[/listicle]

[listicle]

Highbrow vraagt 5 minuten van je tijd

Eén van de voorwaarden van een succesvolle dag is dat je iets nieuws hebt geleerd. Dat vinden wij in ieder geval. Highbrow voorziet je hiervan. Via deze site kun je instellen dat je dagelijks een les krijgt gemaild die vijf minuten duurt. Nice!
[/listicle]

[listicle]

Quora helpt je prangende vragen te beantwoorden

Quora is dé ontmoetingsplek voor mensen die leergierig zijn. Je kunt via dit medium vragen stellen die dan vervolgens door gebruikers worden beantwoord. Dus, zit jij al langer met een prangende vraag? Stel ‘m dan.
[/listicle]

[listicle]

Leer coderen!

We vallen soms ietwat in herhaling, want we stellen wel vaker dat het aan is te raden om het programmeren onder de knie te krijgen. Maar er zijn altijd barrieres om die stap te zetten. Code School rekent af met het kostenplaatje, want hier vind je meer dan zestig gratis lessen over coderen.
[/listicle]

Heb jij niet zo’n zin om slimmer te worden, maar wil je gewoon lekker chillen? Dan zijn deze websites je beste vriend.

Reageer op artikel:
Van deze websites (die je waarschijnlijk niet kent) word je slimmer
Sluiten