Van Dyson tot Roomba: Bol.com geeft flinke Black Friday korting op stofzuigers

Het huishouden is niemands hobby, maar het moet gedaan worden. Je kunt het jezelf daarom maar beter zo gemakkelijk mogelijk maken. Gelukkig is dat tegenwoordig met al die snoerloze stofzuigers en robots best goed te doen. Zeker nu Bol.com tijdens Black Friday met flinke korting aan het strooien is op vele stofzuigers.

Van stofzuigers met een snoer een een ‘autootje’ tot snoerloze zuigers en volledig automatische robots. Ze zijn allemaal in de aanbieding tijdens Black Friday. Voor iedere behoefte en budget vind je bij Bol.com nu een passende machine om je huis schoon te houden. Wij hebben de beste deal voor je op een rij gezet.

?Let wel goed op, want deze kortingen gelden alleen vandaag (26 november)!?

Steelstofzuigers

Stofzuigen is best een gedoe, want dat wagentje werkt nooit mee en je bent altijd aan het stoeien met het snoer. Die problemen heb je gelukkig niet met een draadloze steelstofzuiger. Hiermee vlieg je door je huis en maakt je iedere kamer snel stofvrij.

Bol.com geeft tijdens Black Friday flinke korting op verschillende merken. Natuurlijk zit het welbekende Dyson daarbij, maar ook andere merken doen mee. Deze zijn misschien iets minder, maar wel een stuk beter betaalbaar. Hieronder vind je onze drie favorieten.

Robotstofzuiger

Heb je echt een hekel aan stofzuig en wil je dit huishoudelijke klusje zo veel mogelijk vermijden? Dan is een robotstofzuiger precies wat je zoekt. Gewoon aanzetten en de deur achter je dichttrekken. Tegen de tijd dat je thuiskomt zijn je vloeren weer schoon.

Tijdens Black Friday geeft Bol.com korting op verschillende merken. Uiteraard zit de Roomba daarbij, maar ook goedkopere modellen en zelfs eentje die met Google assistent werkt. Kortom voor ieder wat wils.

 

De klassieke stofzuiger

Is zo’n steelstofzuiger of robot niet je ding en wil je gewoon een klassieke stofzuiger? Geen zorgen, want ook daarop krijg je tijdens Black Friday korting. Met of zonder zak en in iedere prijsklasse. Hier vind je ze allemaal.

Black Friday

Niet alleen stofzuigers zijn nu in de aanbieding, maar nog veel meer producten. Wij hebben de beste deals voor je uitgezocht en hier voor je verzameld.

Reageer op artikel:
Van Dyson tot Roomba: Bol.com geeft flinke Black Friday korting op stofzuigers
Sluiten