Daniel Koster
Daniel Koster Tech 6 mrt 2015
Leestijd: 2 minuten

Van een hydro-zwembad tot chill-out kennel; dit droomhuis voor je hond heeft het allemaal

Gisteren is het van start gegaan, het jaarlijks wederkerende hondenevenement in Birmingham, Crufts. Dit grootschalige evenement, dat voor het eerst in 1891 werd georganiseerd, is naar eigen zeggen uitgegroeid tot een evenement dat elke hond met een dikke streep in zijn agenda heeft staan. Door deze groei is het evenement al lang geen gewone dog show meer en komen hier allerlei andere bezienswaardigheden bij kijken. Geen wonder dat Samsung het event sponsort en een prachtige, authentieke kennel heeft ontworpen om deze groei te symboliseren.

Dream Doghouse

Het gaat om de ‘Dream Doghouse’ kennel. Deze flamboyante kennel maakt de wildste hondendromen (en ook jongensdromen trouwens) waar. Onderdeel van de kennel is bijvoorbeeld een loopband, compleet met echte aarde en gras, zodat het zo natuurlijk mogelijk aanvoelt voor jouw trouwe viervoeter. Na een tijdje losgaan op de loopband heeft je kwispelbeest dan ook wel wat rust verdiend. Ook dit faciliteert de kennel door een hydro-zwembad die bedoeld is om de hond een verkwikkende ervaring mee te geven en ontspannen te laten bijkomen van de net geleverde inspanning. Ook is er een chill-out kennel, waar de hond na zijn verkwikkende bad heerlijk kan relaxen. Er hangt een scherm aan de muur van deze kennel zodat je blaffer naar zijn favoriete sitcom kan kijken terwijl hij achterover hangt op zijn met potenprint bedekte kussentjes. Na het chillen zal je hond waarschijnlijk hongerig zijn. Jij bent alleen niet altijd in de buurt om jouw keffertje te voederen. Vandaar dat de kennel een geautomatiseerde voeder kent. Met een druk op de knop komt er een afgemeten hoeveelheid brokken uit de voeder zodat je hond heerlijk kan dineren.

Waar je hond uiteindelijk waarschijnlijk de meeste tijd zal gaan doorbrengen, is in de grote kennel. Om ervoor te zorgen dat je viervoeter zich hier zo goed mogelijk op zijn gemak voelt, heeft Samsung de binnenkant van de kennel door een designer laten inrichten. De muren zijn bedekt met vinyl-behang met onder andere verschillende soorten honden erop. Dit zodat de hond zich nooit eenzaam of verlaten voelt als hij tijd in de kennel spendeert. Check het filmpje hieronder nog even om de gehele Dream Doghouse goed te bekijken!

En nu horen we je al denken, wat moet dat allemaal wel niet kosten? Al met al kostte het ontwerpen en bouwen van de Dream Doghouse Samsung een goede 27.000 euro. En als je het geld hebt, waarom dan ook niet? Zo’n bedrag is je trouwe viervoeter je dan toch wel waard?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Van een hydro-zwembad tot chill-out kennel; dit droomhuis voor je hond heeft het allemaal
Sluiten