Van ideale moersleutel tot sokken van staal: 5 toffe gadgets van de afgelopen week die je niet mag missen

WANT stort zich dagelijks op de gaafste ontwikkelingen binnen de technologische wereld. Van de tofste gadgets tot het belangrijkste nieuws uit onze innovatie wereld, wij zitten er bovenop. Echter weten wij als geen ander dat je door de constante stroom van technologische innovaties af en toe door de bomen het bos niet meer kunt zien. Daarom selecteren wij elke week de vijf tofste gadgets van het moment. Check ze snel!

1. Aperture moersleutel

De moersleutel is een onmisbaar stuk gereedschap. Waar de traditionele moersleutel een handig apparaat is om alledaagse problemen mee te verhelpen is-ie echter lang niet perfect. Ken je dat proces van het uitzoeken van de juiste moersleutel om die ene bout vast te draaien. Dit soort issues zijn verleden tijd met de Aperture moersleutel. Met deze moersleutel kun eenvoudig de grote van de sleutel handmatig veranderen. Heb je bijvoorbeeld een bout van tien millimeter, dan verstel je de Aperture en draai je ‘m zo vast. Heb je echter daarnaast een moer zitten van vijftien millimeter, dan hoef je niet je gereedschapskist in te duiken en de lange zoektocht naar een andere moersleutel te initiëren. Je verstelt de Aperture binnen een mum van tijd en draait ook deze bout vast. Check ‘m hier.

2. FYF Socks zijn sterker dan staal

De waterratten onder ons kennen het vast wel. Je bent lekker aan het windsurfen op je blote voeten en je loopt het water uit. Stap je op dat moment op een scherpe steen die onder het zand ligt. Resultaat: een grote snee in je voet. Lichte waterschoentjes waren voorheen de oplossing, maar dat is dankzij de nieuwe FYF Socks meer dan verleden tijd. Dit is een strakke sok van een stof die sterker is dan staal! De sok is voorzien van een elastische band aan de bovenkant, waardoor-ie goed op zijn plek blijft zitten en de stipjes aan de onderkant zorgen voor grip en comfort. Hier vind je waar-ie te koop is.

3. Fotokite Phi-drone

Drones zijn te gek, daar zijn we al over uit. Het blijkt alleen een pittige opgave om ze in de lucht te houden. De Fotokite Phi brengt daar echter verandering in. Dit is een drone die simpel te besturen is én voor awesome beelden zorgt. Het apparaat werkt namelijk autonoom, zonder dat je je smartphone nodig hebt om ‘m te besturen. Het enige wat je hoeft te doen is je GoPro aan de drone bevestigen, de drone naar een bepaalde richting toe te wijzen en ‘m een kwartslag te draaien. Je leest hier meer over de Fotokite Phi-drone.

4. Onean elektrische surfboard

Het is voor velen een favoriete bezigheid, surfen. Het berijden van de Nederlandse golven kan af en toe echter problematisch zijn. Hoe moet je de golven immers de baas zijn als ze er niet zijn? En wat als je een mooi meer of gave rivier wilt trotseren? Het Onean elektrische surfboard biedt de oplossing! De elektrische aandrijving zorgt ervoor dat je met een flinke snelheid over het water heen scheert! Doe je het liever rustig aan? De ontwikkelaars bieden ook een uitvoering met minder vermogen zodat je ontspannen over het water kunt cruisen. Check it out!

5. Alternatief op de dure roestvrijstalen Apple Watch-band

Een prettige bijkomstigheid aan de Apple Watch is, is dat er genoeg keuze voor variatie is. Apple heeft diverse polsbandjes in de collectie opgenomen waardoor er altijd wel een prachtexemplaar beschikbaar is. Onze favoriet? De Watch met roestvrijstalen band. Nadeel: deze kost in totaal 1169 euro. De roestvrijstalen band kost los vijfhonderd euro. Gelukkig is er nu een goedkoper alternatief. Dit Kickstarterproject biedt een roestvrijstalen band voor de Apple Watch met een prijskaart van maar 45 euro. En maakt gebruik van hetzelfde type staal als Apple dat doet. Lees er hier meer over.

Reageer op artikel:
Van ideale moersleutel tot sokken van staal: 5 toffe gadgets van de afgelopen week die je niet mag missen
Sluiten