Rutger Houweling
Rutger Houweling Elektrische auto's 8 jun 2017
Leestijd: 1 minuut

Nieuwe VanMoof e-bike schiet je met een turbo booster naar 32 kilometer per uur

VanMoof zorgt er voor dat de e-bike niet alleen voor een 60-plusser interessant is. De Electrified S is een prachtige e-bike waar iedereen mee door de stad wil fietsen. Vooral met de nieuwe turbo booster. Enige nadeel: de prijs die je ervoor betaalt ligt ietwat hoog.

VanMoof e-bike schiet je naar 32 kilometer per uur

VanMoof heeft bekend gemaakt dat de elektrische stadsfiets, de Electrified S over een bijzondere update beschikt. De nieuwste versie wordt namelijk met een turbo booster geleverd. Binnen een paar seconden zit je dankzij deze boost knop op de 32 kilometer per uur. Lang niet gek Taco Carlier.

E-bikes kennen een stoffig imago en daar moest wat aan gedaan worden. Zowel het design van de Electrified S als de turbo booster lenen zich daar perfect voor. Zie de boost knop dan ook als de ludicrous mode van Tesla ;-). Check hieronder onze test van de Electrified S.

Een hogere actieradius en nieuwe G-sensor

De turbo booster is niet de enige update. De Electrified S kent een actieradius van 120 kilometer in de economy mode. Dit betekent dat je niet te vaak de boost knop moet indrukken want dan gaat de accu sneller leeg.

Daarnaast is er een nieuwe G-sensor in de fiets geplaatst die jou een signaal stuurt wanneer er met je fiets wordt gerommeld. In combinatie met het geintegreerde slot en het GSM en Bluetooth trackingsysteem wordt het praktisch onmogelijk om de nieuwe Electrified S te stelen. Dat begrijpt VanMoof maar al te goed. Het fietsbedrijf is al jaren bezig met de ontwikkeling van anit-diefstal-systemen.

De nieuwe e-bike kost alleen wel 2998 euro. Een pittige prijs, maar daarvoor heb je wel een vette stadsfiets. Je leest hier onze uitgebreide review van de VanMoof Electrified S.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Nieuwe VanMoof e-bike schiet je met een turbo booster naar 32 kilometer per uur
Sluiten