Milton Broen
Milton Broen Gadgets 3 okt 2015

Vanacci Watch; high-end horloge voor een budgetprijs

Als jij opzoek bent naar een minimalistisch doch stijlvol horloge en niet te veel geld wilt besteden, is het vaak een flinke zoektocht om te vinden wat je wilt. Stop nu met deze zoektocht en werp eens een blik naar de Vanacci Watch. Terwijl de meeste mooie horloges aan de prijs zijn is de Vanacci Watch een horloge dat staat voor een goede prijs-kwaliteit verhouding en ook nog eens de looks mee heeft.

Minimalistisch doch stijlvol

De wijzerplaat van het horloge is strak en overzichtelijk door gebruik te maken van maar twee cijfers. De kleur van de wijzerplaat varieert tussen donker- en lichtblauw, afhankelijk van hoe het licht erop valt. De kast, met een breedte van 38 millimeter, bestaat volledig uit roestvrijstaal. In deze kast zit een krachtpatser van een uurwerk dat met de bijgeleverde batterij zo’n vijfenveertig maanden mee gaat. De Vanacci Watch is daarnaast ook nog eens waterdicht tot dertig meter. Dit complete pakket doet in combinatie met de carbon lederen band écht niet onder aan een horloge welke bijvoorbeeld tien keer zo duur is.

Ontwerpers James en Sean over het horloge

Nadat de twee ontwerpers James en Sean waren afgestudeerd zijn ze begonnen met het ontwerpen van dit toffe horloge. Het duo is echter niet vreemd met het ontwerpen en ontwikkelen van producten. Ze zijn onder ander bekend van de Carbon Wallet. Door deze ervaringen voelen de heren zich als een vis in het water op platformen als Kickstarter. Door deze ervaring kunnen ze hun klanten een betrouwbare kwaliteit garanderen.

De Vanacci Watch om je eigen pols

Ben jij overtuigd door het verbluffende uiterlijk van de Vanacci Watch? Dan kun je hier eigenaar worden van het stijlvolle horloge voor een bescheiden prijs van ongeveer 95 euro.

Nog een betaalbaar minimalistisch horloge

Het kan zijn dat het horloge niet volledig jouw stijl is. In dit geval zijn er uiteraard meer betaalbare minimalistische horloges op de markt. De Havok is hier een perfect voorbeeld van. Check hier meer informatie.

Reageer op artikel:
Vanacci Watch; high-end horloge voor een budgetprijs
Sluiten